Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wrześniowa Promocja ECOSYSTEM: Rodzina Samsung S23 ze Smartwatchem Samsung Galaxy Watch 5PRO 45mm w kolorze Czarnym

(Temat utworzony: 21-09-2023 04:01 PM)
7746 Wyświetlenia
setender
First Poster
Opcje

Kupiłem S23 (Orange) i mogę odebrać Galaxy Watch 5 Pro. Gdzie znajdę link do formularza? 

229 Odpowiedzi
Dycha66
First Poster
Opcje
Witam kupiłem w salonie S23 I powiedzieli mi że samsung zrobił promocje na ten model w gratisie dają słuchawki lub zegarek czy ktoś korzystał z ich promocji bo od dwóch miesięcy ignorują mnie nic mi się nie wyświetla w aplikacji Member wysłałem do nich wszystki dokumenty I nadal cisza .Pozdrawiam

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Dycha66, jeśli kupiłeś u operatora, to mogłeś skorzystać tylko (termin na wypełnienie formularza już minął, jeśli tego jeszcze nie zrobiłeś) z tej promocji: https://www.samsung.com/pl/campaign/galaxy-prezent/

Jednakże ważne jest, kiedy zakupiłeś smartfon. Sprawdź informacje na podanej przeze mnie stronie oraz w Regulaminie promocji (znajduje się na tejże stronie).

W przypadku słuchawek należało zakupić urządzenie w innych sklepach, ta promocja nie dotyczyła operatorów (lista partnerów znajduje się w Regulaminie promocji).

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Dando1994
Apprentice
Opcje
Witam dostałem wiadomość za niekompletne zdjęcia zamówienia SG23 ultra dosłałem i brak odzewu chodzi o promocje że SW. Czy ktoś miał taką sytuację czy ktoś już wgl dostał SW?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Dando1994, Ile czasu minęło od dosłania dodatkowych zdjęć ?

0 Like
Dando1994
Apprentice
Opcje
8/9 dni
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Dando1994, Poczekaj do 14 dnia. Jeśli nie odpowiedzą, to złóż reklamację na adres e-mail podany w regulaminie promocji.

0 Like
Dando1994
Apprentice
Opcje
Witam jutro mija mi 14 dzień czekania na jakiś odzew że strony samsunga
0 Like
Dando1994
Apprentice
Opcje
Jaki jest e-mail na reklamację
0 Like
renek08
First Poster
Opcje
Dzień doby zarejestrowałem telefon ale smartwach nie otrzymałem dlaczego? Spełniłem  wszystkie warunki?
0 Like
Juras8
Voyager
Opcje
Promocja była ograniczona czasowo a jeśli był pozytyw to dostaniesz jak czekałem 2 tygodnie a maha czas 21 dni roboczych mówi regulamin
0 Like