Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wrześniowa Promocja ECOSYSTEM: Rodzina Samsung S23 ze Smartwatchem Samsung Galaxy Watch 5PRO 45mm w kolorze Czarnym

(Temat utworzony: 21-09-2023 04:01 PM)
7747 Wyświetlenia
setender
First Poster
Opcje

Kupiłem S23 (Orange) i mogę odebrać Galaxy Watch 5 Pro. Gdzie znajdę link do formularza? 

229 Odpowiedzi
Juras8
Voyager
Opcje
Cześć Syn wczoraj dostał odpowiedź że dostanie i czekać 21 dni ja czekam na odpowiedź bo mój przyszedł 4 dni później ale chłopakowi przyszło pozytywnie no tylko tyle że z e sim lioa bo to bluetooth
0 Like
kacperois
Apprentice
Opcje
Witam mam pytanie.. kupiłem dziś Samsunga S23 Ultra i do Niedzieli 08.10.2023r trwa konkurs aby odebrać smartwatch i nie wiem gdzie to mam znaleźć aby wypełnić formularz. Proszę o pomoc..
0 Like
Dejwys
Student
Opcje
Do 24h od aktywacji urządzenia powinien pojawić się baner w zakładce Korzyści. Akurat w tym temacie dzwoniłem dzisiaj na infolinię.
kacperois
Apprentice
Opcje
Dziękuję.
0 Like
ELM0
Helping Hand
Opcje
Formularz pojawi się w aplikacji Samsung Members. W niej w zakładce Korzyści powinien pojawić się odpowiedni baner, a w nim link do formularza. Baner powinien pojawić się do 24h od momentu aktywacji urządzenia.
Krok po kroku pod linkiem https://www.samsung.com/pl/campaign/galaxy-prezent/
kacperois
Apprentice
Opcje
Dziękuję!
Bwiewior
Explorer
Opcje
Cześć,
Mam pytanie odnośnie promocji, mianowicie chodzi o wypełnienie formularza. Jak poprawnie wypełnić, aby wszystko się zgadzało? Nie mam żadnego potwierdzenia zamówienia, bo kupowałem telefon stacjonarnie a mimo to prosi o zdjęcie lub screen. Druga sprawa, to model telefonu. Obojętnie jaki wybrać po pojawieniu się listy modeli?
0 Like
Bwiewior
Explorer
Opcje
Chodzi mi o tą pozycję w formularzu:
Zdjęcie/zrzut ekranu potwierdzenia zamówienia w czasie trwania promocji
0 Like
ELM0
Helping Hand
Opcje
Musisz kupić i potwierdzić telefon jaki jest przyisany do promocji. A jako potwierdzenie wystarczy zdjęcie rachunku.....
0 Like
ELM0
Helping Hand
Opcje
Skoro już kupiłeś
0 Like