Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wiosenna promocja Galaxy S24 - zwrot na kartę 700zł

(Temat utworzony: 2 tygodni(e) temu)
266 Wyświetlenia
laz71
Apprentice
Opcje

Kupiłem s24 z opcją zwrot 700 zł. Baneru nie ma.....

116 Odpowiedzi
moni8888
Apprentice
Opcje
U mnie banner pojawił się po kilku dniach karta sim włożona w piątek baner pojawił się w poniedziałek wieczorem
0 Like
dzj
Journeyman
Opcje
Czy ktoś ma już baner dotyczący zwrotu na kartę ?? Chciałam założyć nowy wątek ale ciągle mam powiadomienie o błędzie serwera...

Edit: po kilku mailach otrzymalam prawidłowy baner.
0 Like
Wizolka
First Poster
Opcje
Gdzie baner zwrotu hak wypelnic
0 Like
xXLucyferXx
First Poster
Opcje
Baner pojawił mi się po włączeniu promocji w ustawieniach tak jak ktoś doradzał, niestety widnieje komunikat o wykorzystaniu maksymalnej ilości zwrotów
0 Like
ania000000
Student
Opcje
Niemogę wypełnić formularza na cashback 700 zł 
Pokazuje że limit uczestników został wyczerpany a w regulaminie jest ze nieograniczony 
Czy komuś też nie działa?
kubkens
First Poster
Opcje

To samo u mojej mamy na telefonie "Osiągnięto maksymalną liczbę zgłoszeń w ramach promocji", nie wiem czy pisać od razu email czy czekać na jakieś zmiany

0 Like
SaCam
Voyager
Opcje
Masz w regulaminie podany adres do organizatora promocji, więc tam zgłoś swój problem.
0 Like
Agata1999
First Poster
Opcje
Mam podobny problem, dodatkowo po wysłaniu maila mam informacje, że moja wiadomość nie zostanie dostarczona
ania000000
Student
Opcje
Też to mam ich skrzynka już nie przyjmuje meili trzeba będzie do sklepu oddać bo bez zwrotu żadna opłacalność lepiej dołożyć 200 i kupić s25
kaer96
Apprentice
Opcje
Trzeba czekać,aż samsung odpisze, tak jak wyżej człowiek by wiedział to by wziął s25
0 Like