Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sierpniowa Promocja ECOSYSTEM: Samsung Galaxy Fold5 i Samsung Galaxy Flip5 ze słuchawkami Samsung Galaxy Buds2 Pro

(Temat utworzony: 16-08-2023 09:09 AM)
1503 Wyświetlenia
MichałahciM
Navigator
Opcje

Czy ktoś wie czy ta obecna promocja przy zakupie Z Flip 5 dostaje się słuchawki dalej jest aktualna? 

Bo kupiłem go 13.08.2023 zgłosiłem 14.08.2023, 
po wypełnieniu formularza nie dostałem potwierdzenie a na wysłane maile na smolar otrzymałem informację że już się zakończyła. 
Jestem trochę zawiedziony że to tak naprawdę wprowadzenie mnie w błąd. 
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@kasiaC21@MichałahciM, jeśli minęło 14 dni kalendarzowych od daty potwierdzenia otrzymania zgłoszenia, to skontaktujcie się z zapytaniem z Organizatorem promocji na maila z Regulaminu. Regulamin podawałem wcześniej w tym wątku.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

MichałahciM
Navigator
Opcje
Ile do nich mam pisać, kurcze zamiasto to ogarnąć szybko. To jak bym żebrał o swoje. Nauczony tą lekcją poprostu poczekam na zwykła promocję w sklepie i nie będę się pchał w te gratisy samsunga bo to trochę śmieszne.
0 Like
Mariusz123
First Poster
Opcje
Nie mam formularza
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Mariusz123, z jakiej promocji chcesz skorzystać? Jakie urządzenie, gdzie i kiedy zakupiłeś?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

kasiaC21
Apprentice
Opcje
Dzisiaj otrzymałam informację że telefon jest w leasingu i nie przysługuje mi nagroda.
0 Like
zajety123
First Poster
Opcje
Gdzie znajdę formularz by odebrać sluchawki za zakup flip 5?
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, formularz powinien pojawić się w aplikacji Samsung Members w zakładce "korzysci".

Proszę sprawdzić, czy w ustawieniach aplikacji jest włączone zezwolenie na oferty specjalne.

W dodatku baner pojawi się w ciągu 24H od uruchomienia urządzenia
macirj
First Poster
Opcje
W jaki sposób odebrać słuchawki buds 2pro proszę o poradę bo nigdzie nie mogę znalesc
0 Like
cccccc1
Voyager
Opcje
Krok 1

Kup swój nowy, wymarzony Galaxy Z Fold5 lub Flip5 w okresie trwania promocji: 11.08-03.09.2023 r.*

Krok 2

Aktywuj swoje urządzenie z aktywną polską kartą SIM do 10.09.2023 r. Następnie zaloguj się do aplikacji Samsung Members na swoim nowym smartfonie i kliknij w banner promocyjny

0 Like
WlodiPawel87
Student
Opcje
Cześć
U mnie natomiast inny problem- zakupiliśmy dwa flipy5 i otrzymałem dzisiaj dwa pudełka ale z budsami 2 wersję nie PRO 😭
0 Like