Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Promocja Cashback – Galaxy S20 FE 5G i S21 5G – zwrot 600 zł

(Temat utworzony: 03-11-2021 11:32 AM)
8889 Wyświetlenia
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

s215g s20fe5g cashback.png

Mieliśmy zwroty za zakup serii A, wracamy więc w tematy flagowców :]

Jak wziąć udział?

1. Kup Galaxy S21 5G albo S20 FE 5G w okresie od 01.11.2021 do 21.11.2021 u partnerów handlowych wskazanych w regulaminie (nie postąpię inaczej niż zazwyczaj: zapraszam do czytania Regulaminu!)
  2. Między 01.11.2021 a 24.11.2021 aktywuj nowy telefon. Poprzez aktywację rozumie się uruchomienie produktu z aktywną kartą SIM polskiego operatora na czas min. 5 minut oraz zaakceptowanie postanowień umowy licencyjnej użytkownika końcowego (EULA).
  3. Między 01.11 a 27.11 2021 zaloguj się do aplikacji Samsung Member i wypełnij formularz zgłoszeniowy dostępny w zakładce "Korzyści". W formularzu konieczne jest podanie informacji takich jak m.in. dane osobowe, numer konta bankowego, numer IMEI urządzenia i dowód zakupu. Po dokładny spis danych, które należy podać w formularzu, zapraszam oczywiście do Regulaminu :]

WAŻNE! Baner z formularzem pojawi się do 24h od poprawnej aktywacji urządzenia.

4. Wypłata zwrotu nastąpi w terminie do 21 dni kalendarzowych od dnia potwierdzenia poprawności zgłoszenia. Weryfikacja trwa do 14 dni, więc maksymalny czas oczekiwania na zwrot może wynosić 14+21 dni!

WAŻNE! Telefony zakupione u Operatorów sieci komórkowych nie biorą udziału w promocji.

Ważne informacje

• Jak zwykle, sprawdzajcie uważnie Regulamin; znajdziecie tam informacje dotyczące partnerów handlowych, modeli, które biorą udział w promocji, jak i wszystkich dat, terminów i założeń, które trzeba spełnić, aby otrzymać zwrot!
  • Uczestnik może otrzymać w Promocji maksymalnie 2 zwroty niezależnie od liczby i rodzaju zakupionych w Promocji urządzeń.
  • Reklamacje można zgłaszać do 4 stycznia 2022 roku na adres e-mail samsungpremia@smolar.pl  lub pocztą tradycyjną — Smolar Agencja Promocyjno-Reklamowa spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul. Inżynierska 15, 93-569 Łódź z dopiskiem „Promocja
    cashback – Galaxy S20 FE 5G lub S21 5G– zwrot 600 zł”. Reklamacje będą rozpatrywane w terminie do 14 dni kalendarzowych od dnia otrzymania reklamacji przez Organizatora.
  • Jak w każdej promocji, mamy tu ograniczoną pulę nagród, także po zakupie nie zwlekajcie z aktywacją telefonu i pozostałymi krokami!

Przydatne linki

Regulamin 

Strona promocji 

Modele objęte promocją 

FAQ 

[PORADNIK] Brak formularza dotyczącego promocji firmy Samsung

[Poradnik] Korzystanie z promocji firmy Samsung

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

101 Odpowiedzi
Agatola
First Poster
Opcje
Dziś włożyłam kartę sim i po kilku godzinach pojawił banner promocji. Wypełniłam i teraz pozostaje czekać na zwrot. Mam nadzieję że wszystko przebiegnie sprawnie.
0 Like
Bodek_80
First Poster
Opcje

Po aktywacji telefonu wieczorem, baner zobaczyłem rano, jak wstałem. Wypełniłem poprawnie (mam wydruk), lecz nie dostałem żadnego potwierdzenia na maila. Oczywiście sprawdziłem wszelkie foldery (Spam itp.). Czy dostaliście potwierdzenie na maila?

0 Like
SteF80
First Poster
Opcje
Dzięki... włączanie i wyłączanie telefonu nie pomogło. Musiałem po prostu poczekać.. w sumie wyszło ponad 40 godzin. Pozdrówki!
0 Like
izasim
First Poster
Opcje
Czy ktoś miał taki problem? Mam już baner z promocją, kilkam wypełnij formularz-->następnie zaloguj się do samsung acount i wyskakuje błąd 400, który uniemożliwia dalsze kroki. Co robić w takiej sytuacji? Pamięć cache wyczyszczona, aplikacja ma wszystkie uprawnienia, nie wiem co jeszcze mogę zrobić.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@izasim Zgłoś reklamację wysyłając wiadomość e-mail na adres: samsungpremia@smolar.pl

Rysia30
First Poster
Opcje
Dzien dobry, na dniach zakupiłam telefon Samsung s21 i chciałam skorzystać z promocji ale w korzyściach nie mam takiego baneru ani formularza. Proszę o podesłanie linka.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Rysia30 O jaki chodzi link? 

Czy telefon został zaktywowany?
Czy zalogowałaś się do konta Samsung w aplikacji Samsung Members?  
Czy minęło 24h od zalogowania się do aplikacji?
Czy zgody na materiały marketingowe została udzielona?

0 Like
Monika1331
Journeyman
Opcje

Dzień dobry, zakupiłam S20 FE 5G.. na pudełku podane są IMEI1 oraz IMEI2. Który podać w formularzu zgłoszeniowym? Podałam tylko IMEI1.. Na końcu wypełnionego formularzu dostałam informację, że przyjdzie powiadomienie na maila.. jeszcze go nie dostałam. Czy można jakoś zweryfikować czy formularz został poprawnie wypełniony oraz czy procedura jest w toku?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Monika1331  Wystarczy IMEI 1, w pozostałych kwestiach trzeba kontaktować się z organizatorem promocji.

Monika1331
Journeyman
Opcje
Gdzie mogę znaleźć kontakt do organizatorów tej promocji?
0 Like