Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Premierowa Promocja ECOSYSTEM: Samsung Galaxy A35 5G oraz Samsung Galaxy A55 5G z Galaxy Fit3 z limitowaną liczbą 7000 nagród

(Temat utworzony: 16-03-2024 09:07 PM)
2566 Wyświetlenia
anvvv
First Poster
Opcje

Wczoraj zakupiliśmy Samsung Galaxy A55 5G i chcieliśmy wziąć udział w promocji (Samsung Fit 3), jednak nie możemy odnaleźć konkretnego urządzenia na liście (wersja granatowa 8/256). Co zrobić w takiej sytuacji? 

78 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@anvvv, Wypełnij formularz, wybierając inny model, a następnie poinformuj mailowo organizatora promocji o zaistniałej sytuacji. premieragalaxy@smolar.pl

Sombrero76
First Poster
Opcje
Rowniez mam problem z kolorem urzadzenia przy wypelnianiu formularza - brak czarnego koloru A55.
Zbyn1o
First Poster
Opcje
Do osób które nie mogą wybrać koloru czarnego, na stronie producenta nie ma takiego koloru, jest granatowy a na opakowaniu opisany jako " Awesome Navy", to sprzedawcy wprowadzają klientów w błąd.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Najlepiej jest wybierać z listy po pełnym modelu naszego urządzenia, np. SM-A556BLBCEUE.

galaxya35
First Poster
Opcje
Gdzie znajduje się formularz do promocji który trzeba wypełnić wczoraj kupiłam telefon stacjonarnie .
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@galaxya35, Do formularza przechodzi się klikając odpowiedni baner w aplikacji Samsung Members w zakładce Korzyści.

Adamek2001
First Poster
Opcje
Witam mam pytanko czy po napisaniu formularza będzie jakaś informacja zwrotna lub coś podobnego?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Adamek2001, Po wypełnieniu formularza powinieneś otrzymać krótkiego maila potwierdzającego wysłanie formularza do organizatora promocji. Kolejny mail, jaki otrzymasz, będzie zawierał informację o akceptacji zgłoszenia i wysyłce nagrody.

Maxinezee81
First Poster
Opcje
Niestety nie widzę baneru czy to oznacza, że pula się wyczerpała?