28-01-2023 10:41 PM
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
20-02-2023 03:32 PM
@thorus11, oto informacje od organizatora promocji w tym temacie: "Zgodnie z Regulaminem promocji w celu uzyskania benefitu konieczne jest odesłanie urządzenia do Foxway. W razie braku odesłania produktu przez klienta, Samsung ma prawo wnosić o zwrot udzielonego bonusu”. Co do zmiany sposobu udziału w promocji na utylizację musiałbyś podpytać organizatora, pisząc na maila z Regulaminu promocji.
@RadekX, zgłoś się z tym, że masz błąd do organizatora promocji poprzez maila z Regulaminu, pomogą.
28-02-2023 10:45 AM
Kilka ważnych informacji ode mnie w związku z pojawiającą się dużą ilością podobnych do siebie pytań.
1. Jak już wiecie, nie działa strona do sprawdzenia statusu zamówienia. Nie oznacza to, że promocja jest oszustwem. Trwają prace nad możliwością jej przywrócenia, jednocześnie organizator promocji przeprasza za niedogodności. Myślę, że strona niedługo zacznie działać, więc sprawdzajcie od czasu do czasu jej dostępność.
2. Jeśli chcecie dowiedzieć się, jaki jest status waszego zgłoszenia, nie dostaliście żadnej wiadomości od Foxway po upływie jednego z określonych terminów, macie jakikolwiek problem ze zgłoszeniem/promocją — proponuję, żebyście zwrócili się bezpośrednio do Foxway na maila z Regulaminu, na pewno pomogą: samsung.pl@foxway.com
3. W niektórych przypadkach pomóc może także organizator promocji i oto mail do niego: premieragalaxy@smolar.pl
4. Jeśli już napisaliście maila z zapytaniem i maksymalnie do 14 dni nie dostaliście żadnej odpowiedzi, to podbijcie do mnie w wiadomości prywatnej, pomogę. Jak będziecie do mnie pisać, to od razu opiszcie sprawę, żebym wiedział, o co chodzi, podajcie swoje imię i nazwisko, adres mailowy, który wpisywaliście w formularzu oraz ewentualnie numer zgłoszenia w promocji — ułatwi to weryfikację sprawy.
5. Widzę, że niektóre osoby powoli z dnia na dzień (a czasami nawet kilka razy dziennie) zaczynają spamować po różnych wątkach/w tym wątku tą samą wiadomością. Proszę zwrócić uwagę, że tego typu jednakowe wiadomości od tego samego użytkownika będą usuwane, żeby w wątkach nie było bałaganu.
W razie pytań piszcie śmiało, wszyscy w Społeczności chętnie pomożemy!
29-01-2023 04:48 AM
29-01-2023 08:58 AM
29-01-2023 09:10 AM
01-02-2023 10:49 PM
02-02-2023 12:58 PM
@Kirk_ooo, teraz odkupem zajmuje się firm Foxway i cały proces trwa o wiele sprawniej.
10-02-2023 09:21 PM
16-02-2023 11:21 AM
16-02-2023 12:11 PM
Nie miałem żadnych problemów z odsprzedażą Galaxy Z Fold3. Na tyle na ile został wyceniony telefon tyle otrzymałem przelewem.
16-02-2023 01:30 PM