Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odkup starego urządzenia Galaxy

(Temat utworzony: 28-01-2023 10:41 PM)
6800 Wyświetlenia
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Pytanie dla osób które korzystały. Jakie macie wrażenia po skorzystaniu z takiego odkupu? Jak ceny poszczególnych modeli zmieniały się z biegiem czasu? Myślę czy nie spróbować odsprzedać mojego S21 Ultra 12/128GB i nie wiem czy wartość będzie adekwatna do ceny samego urządzenia.

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@thorus11oto informacje od organizatora promocji w tym temacie: "Zgodnie z Regulaminem promocji w celu uzyskania benefitu konieczne jest odesłanie urządzenia do Foxway. W razie braku odesłania produktu przez klienta, Samsung ma prawo wnosić o zwrot udzielonego bonusu”. Co do zmiany sposobu udziału w promocji na utylizację musiałbyś podpytać organizatora, pisząc na maila z Regulaminu promocji.

@RadekX, zgłoś się z tym, że masz błąd do organizatora promocji poprzez maila z Regulaminu, pomogą. 

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

Kilka ważnych informacji ode mnie w związku z pojawiającą się dużą ilością podobnych do siebie pytań.

1. Jak już wiecie, nie działa strona do sprawdzenia statusu zamówienia. Nie oznacza to, że promocja jest oszustwem. Trwają prace nad możliwością jej przywrócenia, jednocześnie organizator promocji przeprasza za niedogodności. Myślę, że strona niedługo zacznie działać, więc sprawdzajcie od czasu do czasu jej dostępność.

2. Jeśli chcecie dowiedzieć się, jaki jest status waszego zgłoszenia, nie dostaliście żadnej wiadomości od Foxway po upływie jednego z określonych terminów, macie jakikolwiek problem ze zgłoszeniem/promocją — proponuję, żebyście zwrócili się bezpośrednio do Foxway na maila z Regulaminu, na pewno pomogą: samsung.pl@foxway.com

3. W niektórych przypadkach pomóc może także organizator promocji i oto mail do niego: premieragalaxy@smolar.pl

4. Jeśli już napisaliście maila z zapytaniem i maksymalnie do 14 dni nie dostaliście żadnej odpowiedzi, to podbijcie do mnie w wiadomości prywatnej, pomogę. Jak będziecie do mnie pisać, to od razu opiszcie sprawę, żebym wiedział, o co chodzi, podajcie swoje imię i nazwisko, adres mailowy, który wpisywaliście w formularzu oraz ewentualnie numer zgłoszenia w promocji — ułatwi to weryfikację sprawy.

5. Widzę, że niektóre osoby powoli z dnia na dzień (a czasami nawet kilka razy dziennie) zaczynają spamować po różnych wątkach/w tym wątku tą samą wiadomością. Proszę zwrócić uwagę, że tego typu jednakowe wiadomości od tego samego użytkownika będą usuwane, żeby w wątkach nie było bałaganu.

W razie pytań piszcie śmiało, wszyscy w Społeczności chętnie pomożemy!

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

88 Odpowiedzi
patyczak
Black Belt 
Opcje
Jeśli nie chcesz mieć problemów, tracić nerwów i czasu, to sprzedaj go, nie idź w te promocje. Jest kilkanaście (?) wątków na ten temat, wystarczy skorzystać z wyszukiwarki forumowej.
rybus85
Helping Hand
Opcje
Jak nie szanujesz swoich pieniędzy to możesz zrobić odkup 😜 W sumie w lombardzie mógłbyś dostać chyba więcej 😂
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
W zeszłym roku za mój model oferowali 3500 więc myślałem że może mają dobre stawki 😅
0 Like
Kirk_ooo
Pathfinder
Opcje
Ja za note 10+ przy zakupie s22 ultra dostałem obiecane 1900zł. Ale zapomnij, że będzie to w ciągu deklarowanych 30 dni (30 bylo wtedy, nie wiem jak jest teraz bo nie kupuję). Wysyłalem sporo maili i udzielałem się w wątku tu na forum, bo organizator kompletnie olewał sprawę, a samsung do nich odsyłał (firma belmont jeśli dobrze pamiętam). Po chyba około 3 miesiącach łaskawie przesłali pieniądze jak napisałem, że teraz nawet niech nie próbują odsyłać telefon, bo minęło już 30 dni.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Kirk_ooo, teraz odkupem zajmuje się firm Foxway i cały proces trwa o wiele sprawniej.

Witaj na Forum Samsung!

Aras1313
Helping Hand
Opcje
Mam nadzieję że w tym roku nie będzie tego typu problemów
0 Like
MrWB
Journeyman
Opcje
I jak z tym foxway? Potwierdzacie, że program odkup i wycena spełniła wasze oczekiwania, warto?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie miałem żadnych problemów z odsprzedażą Galaxy Z Fold3. Na tyle na ile został wyceniony telefon tyle otrzymałem przelewem.

0 Like
MrWB
Journeyman
Opcje
Ok, super. A ktoś spoza obozu samsunga?
0 Like