Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odkup Galaxy S10 i Galaxy Note10

(Temat utworzony: 14-08-2020 07:29 PM)
403 Wyświetlenia
EwaK
Hotshot
Opcje

Cześć!

Jeżeli jeszcze nie widzieliście, trwa kolejna edycja Galaxy Odkup :face-with-tears-of-joy: 

Tym razem dotyczy modeli z serii S10 i N10, czyli S10, S10+, S10 Lite, Note10, Note10+, Note10 Lite.

Promocja trwa od 27.07 do 09.08.2020r* :smiling-face:

Odkup.PNGJak wziąć udział? Prosta sprawa 😁

odkup1.PNG

Kup jeden z modeli objętych promocją u pratnera handlowego w terminie między 27.07 a 09.08.

Aktywuj urządzenie poprzez włączenie go na przynajmniej 5 minut. Urządzenie musi mieć dostęp do internetu i konieczne jest zaakceptowanie umowy licencyjnej. 

Zaloguj się do Samsung Members (do 12.08.2020).

Odkup2.PNG

Po upływie 14 dni od daty aktywacji możesz odebrać baner z voucherem w aplikacji Samsung Members. Jest on ważny do 26.08.2020.

Odkup3.PNG

Wejdź na stronę wycena.samsung.pl  i wyceń swój stary telefon. W celu zwiększenia jego wartości podaj voucher otrzymany przez aplikację Samsung Members. Kwota za voucher będzie zależna od zakupionego telefonu.

Odkup4.PNG

Teraz pozostaje czekać na kuriera, który odbierze od Ciebie stare urządzenie :smiling-face: 

Po potwierdzeniu stanu urządzenia otrzymujesz pieniądze na podane konto.

I już! Proste, prawda?

Wszystkie informacje znajdziecie na stronie promocji i w regulaminie. Znajduje się tam również lista partnerów handlowych.

Strona promocji 

Regulamin 

Wycena telefonu

*Lub do wyczerpania puli przeznaczonej na vouchery.

RobertWarszawa
First Poster
Opcje
Hey, kupiłem Note 10+ 8.08, zarejestrowałem, ale żaden voucher się nie pojawia. Coś to nie ładnie tak.
0 Like
ElaZ-M
Journeyman
Opcje

Jeżeli zalogowałeś się w aplikacji Samsung Members, to baner z voucherem odbierzesz dopiero po upływie 14 dni od daty aktywacji. Tak mówi regulamin, trzeba więc czekać.

Potwierdzam, że wszystko idzie zgodnie z regulaminem. S10 zakupiony 30.07 i dzisiaj (13.08) w aplikacji pojawił się voucher z kuponem.

A teraz ja mam pytanie, czy wystarczy jak odeślę sam telefon, czy muszę załączyć akcesoria, tzn. ładowarka, słuchawki itp.?

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na stronie Samsung ODKUP w dziale FAQ widnieje informacja, że wystarczy wysłać samo urządzenie.

Nie trzeba dołączać oryginalnego opakowania ani akcesoriów.

Palmetto1976
Explorer
Opcje
czy do wyceny nadaje się Samsung S III model I9305RWDCOV...i pieniądze będą przelane na konto bankowe ?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
wwwa
First Poster
Opcje
tez tak mam, co z tym zrobić?
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@wwwa  Czy dokładnie przeczytałeś regulamin ? Wszystko jest w nim napisane co i kiedy się pojawi.

Palmetto1976
Explorer
Opcje
Czy ktoś próbował wycenić stary smartfon za pomocą formularza do jego wyceny ..? Po odpowiedzi na wszystkie pytania ( Samsung s III - dodam że telefon sprawny i bez uszkodzeń) wyceniono mi go za O zł...więc nie mogę skorzystać z kodu zwiększającego 🤔.  Czy spotkaliście się może z czymś takim. Zadzwoniłem do Samsunga..poproszono abym abym skontaktował się z firmą która dokonuje wyceny... Napisałem do nich...i z automatu dostałem info...że mają czas na odpowiedź 5 dni...a promocją trawa do 26 sierpnia.
JanekM71
Pioneer
Opcje

Powtórz jeszcze raz wycenę w tym formularzu i dokładnie zaznaczaj prawidłowe odpowiedzi. Przy pytaniach o wyświetlacz, możliwość włączenia, czy był zalany, dobra odpowiedź jest raz po prawej stronie, raz po lewej i łatwo się pomylić, a wtedy wycena od razu 0zł. Przechodząc prze te pytania kolejne ikony nad pytaniami muszą zapalać się na zielono.

Przepraszam, że tak "łopatologicznie" tłumaczę, ale ja za pierwszym tak właśnie się pomyliłem i też miałem wycenę 0zł.

Jeśli telefon jest na liście, jest działający itd. to nawet przy śladach używania zaznaczanych na ostatniej karcie formularza powinien być wyceniony na minimum 1 zł.

Z ciekawości powtórzyłem wycenę dla S3 i rzeczywiście wycena wychodzi 0 zł. Nie pozostaje nic innego jak czekać na odpowiedź od firmy prowadzącej odkup.

dorotakozlowska
First Poster
Opcje
a skąd wziąć kod zwiększający??