Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[Promocja] Kub Galaxy Tab S6 Lite i odbierz etui z klawiaturą

(Temat utworzony: 03-08-2020 10:17 PM)
2078 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Galaxy-Tab-S6-Lite-etui.jpg

Samsung przygotował kolejną promocję dla klientów, którzy zadecydują się na zakup najnowszego tabletu Galaxy Tab S6 Lite. W czasie trwania promocji osoby, które zakupią wyżej wymieniony tablet otrzymają w prezencie etui z klawiaturą Bluetooth Targus Slim Keyboard Cover. Aby otrzymać prezent należy wypełnić formularz na nowym tablecie w aplikacji Samsung Members a następnie poczekać na przesyłkę.

Jak otrzymać etui z klawiaturą?

1. Kup Galaxy Tab S6 Lite w okresie od 03.08 do 16.08.2020 r. u partnerów handlowych.
  2. Aktywuj tablet i uruchom na nim aplikację Samsung Members do 19.08.2020 r. W aplikacji Samsung Members kliknij w banner promocyjny.
  3. Wypełnij poprawnie formularz zgłoszeniowy, który dostępny jest po zalogowaniu do Aplikacji Samsung Members, w terminie od 03.08 do 22.08.2020 r. Załącz dowód zakupu.
  4. Po pozytywnej weryfikacji zgłoszenia, w ciągu 10 dni roboczych wyślemy do Etui z klawiaturą na wskazany w formularzu adres.

Uwagi:

• Promocja trwa od 03.08 do 16.08.2020 r. lub do wyczerpania puli nagród. Szczegóły promocji znajdują się w regulaminie.

Przydatne odnośniki:

23 Odpowiedzi
darnb
Apprentice
Opcje

co zrobić jeśli baner nie wyskakuje? powlaczalem wszystkie zgody marketingowe i zaktuakizowalem tablet jak i aplikacje samsung members. proszę o pomoc.

podlinkowany regulamin kieruje do innej promocji niż ta opisywana w poście.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Baner powinien pojawić się nie później niż w ciągu 24 godzin od momentu aktywacji urządzenia. Jeżeli minęło już więcej czasu to koniecznie zgłoś reklamację do organizatora wysyłając wiadomość e-mail pod adres reklamacja-samsung@smolar.pl. Poprawiłem również odnośnik do regulaminu.

Bielnikos
First Poster
Opcje
Po wielu próbach zalogowania się do portalu w końcu mi się udało. Założyłem konto tylko po to żeby otrzymać etui do Samsunga Galaxy Tab S6 lite i niestety nie mogę skorzystać z promocji bo w folderze korzyści nie ma takiej opcji. O co chodzi.? 
Zefirek51
First Poster
Opcje
Mam tak samo
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Zajrzyj tutaj: https://www.samsung.com/pl/campaign/tablets/promocja-tabs6lite/?cid=pl_text_members-CRM_IM-Tabs6lite...

FAQ -> punkt 11

W wskazanym punkcie jest jasno opisane, co należy zrobić w takim przypadku.
katastrofa82
First Poster
Opcje

tez tak mam

mam s20
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Bielnikos 

Na stronie https://www.samsung.com/pl/campaign/tablets/promocja-tabs6lite/?cid=pl_text_members-CRM_IM-Tabs6lite... pisze że promocja trwa od 03.08 do 16.08.2020 lub do wyczerpania puli nagród.

Podobał Ci się mój post lub rozwiązałeś swój problem? Byłbym zadowolony z polubienia lub oznaczenia jako rozwiązanie odpowiedniego postu.

jkghjghhj
First Poster
Opcje

czy promocja dalej trwa???

tablet jest uruchomiony a baner się nie pojawia u partnera zostałam poinformowana że mam czas do 20 sierpnia
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@jkghjghhj  Jak widać na zdjęciu, że promocja jest zakończona.

Przechwytywanie.PNG