Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kup smartfon z serii Galaxy S23 lub Galaxy S22 i otrzymaj Galaxy Buds2 Pro w prezencie

(Temat utworzony: 14-09-2023 05:29 PM)
9924 Wyświetlenia
arekfoto
Student
Opcje

Cześć, kupiłem s23 ultra i w promocji była akcją na buda2 pro. W samsung memberships należy kliknąć w baner promocyjny i zarejestrować się. Nie mogę tego baneru znaleźć. Gdzie on jest?

303 Odpowiedzi
Wwws
First Poster
Opcje
Kupiłam 30.09 telefon i chciałabym odebrać słuchawki, jak to mam zrobić krok po kroku?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Wwws, powiedz, jaki dokładnie telefon i gdzie zakupiłaś?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
DeKa44
First Poster
Opcje
Kupiłam samsung s23, chcę wypełnić formularz aby otrzymać słuchawki. Niestety nie mogę go znaleźć.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@DeKa44, tu masz stronę promocji: https://www.samsung.com/pl/campaign/smartphones/bundle/

Znajdziesz tam wszystkie niezbędne wskazówki, jak z niej skorzystać. Zachęcam również do zapoznania się z Regulaminem (również na tamtej stronie), w ten sposób zweryfikujesz, czy w odpowiednim terminie i w odpowiednim sklepie zakupiłaś smartfon oraz czy spełniasz inne warunki, żeby wziąć udział w promocji.

Kilka dodatkowych informacji o banerze w Samsung Members: sprawdź, czy aplikacja Samsung Members jest zaktualizowana do najnowszej wersji. Następnie sprawdź, czy zaakceptowałeś zgody marketingowe (biuletyny) w jej ustawieniach. Dla pewności wykonaj co najmniej 5-minutowe połączenie za pomocą karty SIM polskiego operatora (nie poprzez komunikatory typu Whatsapp). Po tym zaktualizuj swój smartfon i uruchom go ponownie. Po tych czynnościach baner zazwyczaj pojawia się po kilku godzinach w zakładce Korzyści (sprawdź całą zakładkę, bo odpowiedni baner może być dopiero na dole listy).

Jeśli tak się nie stanie, to pisz do Organizatora promocji na maila z Regulaminu, aktywują Ci baner ręcznie.

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

ajsza
First Poster
Opcje
Gdzie znajdę formularz zgłoszeniowy aby otrzymać darmowe słuchawki?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@ajsza, zerknij do mojej poprzedniej wiadomości, znajdziesz tam wszystkie niezbędne wskazówki. 😉

Witaj na Forum Samsung!

0 Like
Prezes81
First Poster
Opcje
Mam pytanie próbuję skorzystać z promocji darmowych słuchawek Burds2 Pro, ale nie widzę formularza który rzekomo trzeba wypełnić.
Proszę i informację czy ktoś miał podobny problem. 
0 Like
ELM0
Helping Hand
Opcje
Formularz pojawi się w aplikacji Samsung Members. W niej w zakładce Korzyści powinien pojawić się odpowiedni baner, a w nim link do formularza. Baner powinien pojawić się do 24h od momentu aktywacji urządzenia.
ELM0
Helping Hand
Opcje
0 Like
Prezes81
First Poster
Opcje
No właśnie nic nie mam...
0 Like