Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kup smartfon z serii Galaxy S23 lub Galaxy S22 i otrzymaj Galaxy Buds2 Pro w prezencie

(Temat utworzony: 14-09-2023 05:29 PM)
9925 Wyświetlenia
arekfoto
Student
Opcje

Cześć, kupiłem s23 ultra i w promocji była akcją na buda2 pro. W samsung memberships należy kliknąć w baner promocyjny i zarejestrować się. Nie mogę tego baneru znaleźć. Gdzie on jest?

303 Odpowiedzi
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

Zapraszam do ostatniej części artykułu https://eu.community.samsung.com/t5/aktualne-promocje/poradnik-promocje-typu-cashback-instrukcja-udz..., są tam wypisane wszystkie czynności jakie należy wykonać aby baner się pojawił. 

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Dawiddddddd
First Poster
Opcje
Ten sam problem nie mam baneru w samsung members, chodzi o tą promocję Screenshot_20230915_141513_Samsung Internet.jpg
0 Like
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Czy wykonano te zalecenia?1694788455300_1694788455285_0.jpg
Lauripwnz
First Poster
Opcje
Witam. W tym tygodniu kupiłem s23 ultra. Od 11.09 jest promocja, dzieki ktorej mozna otrzymać buds 2 pro. I tu moje pytanie telefon kupiłem w salonie, nie przez internet. Jedyny dowod zakupu to paragon a w formularzu zgłoszeniowym trzeba załączyć potwierdzenie zamówienia w czasie trwania promocji. Bez tego zrzutu formularz nie przechodzi. Czy mam rozumieć że w promocji bierze udział tylko sprzęt zamówiony przez sklep internetowy a kupno bez takiego zamówienia tylko bezpośrednio w sklepie już nie? Jak ktoś wie o co chodzi to prosiłbym o pomoc
0 Like
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Jeśli kupiłeś bezpośrednio w sklepie to załączasz tylko dokument zakupu.
Poprostu aby przejść dalej załącz tam też dowód zakupu.
Albo napisz na kartce odręcznie że kupiłeś bezpośrednio w salonie takim a takim i nie masz druku zamówienia tylko dowód zakupu.
Zrobisz fotę tego pisma i wrzucasz tam.
0 Like
Dawiddddddd
First Poster
Opcje
Wykonane i dalej nie ma banera
0 Like
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Wyłącz telefon i włącz go ponownie i musisz czekać. Może trwac to nawet do 24 godzin, ale napewno się ukaże w Members.
0 Like
ramzi89
Student
Opcje
Tak w ogole Gdzie ten baner powinien się pojawić?
0 Like
jaworzak
Pioneer
Opcje
Witam.
Dnia 11.09 zakupiłem dwa telefony w ramach przedłużenia umowy u operatora sieci Play. Jednym z nich jest galaxy s22( telefon użytkowany przez żonę). Po zalogowaniu do samsung members na ww smartfonie wyświetla mi się, że do odbioru są " budsy" natomiast przy wyborze miejsca zakupu smartfonów nie ma możliwości zaznaczenia operatora lecz same sklepy. W regulaminie dołączonym do promocji nie ma żadnego załącznika, w którym byłoby to jasno określone stąd moje pytanie czy w tym przypadku z promocji są wyłączeni operatorzy? Proszę o pomoc w rozwiązaniu mojego dylematu. 
Pozdrawiam.
0 Like
PrzemoL82
Helping Hand
Opcje
W regulaminie pisze że telefony z wolnej sprzedaży biorą udział w promocji, operatorów sieci komórkowych niestety na liscie brak, a szkoda 😕
0 Like