Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kup Galaxy S10 lub S10+ i odbierz Galaxy Watch Active

(Temat utworzony: 16-09-2019 11:08 AM)
3367 Wyświetlenia
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Galaxy S10 i S10+ z Galaxy Watch Active 16.09 - 06.10.2019 r.

Dzisiaj wystartowała kolejna promocja dotycząca smartfonów Galaxy S10 oraz Galaxy S10+. Przy zakupie jednego z tych modeli możemy otrzymać zegarek Galaxy Watch Active. Promocją nie jest objęty model Galaxy S10e.

active.PNG

active2.PNG

Jak prawidłowo przystąpić do promocji, aby odebrać nagrodę ?: https://eu.community.samsung.com/t5/Telefony-i-smartfony/Jak-prawid%C5%82owo-przyst%C4%85pi%C4%87-do...

Regulamin promocji: https://stg-images.samsung.com/is/content/samsung/p5/pl/promocje/smartfony/bundle-galaxy/S10_Galaxy_...

Oficjalna strona promocji: https://www.samsung.com/pl/promocje/smartfony/bundle-galaxy/

Lista partnerów handlowych biorących udział w promocji:

1. Orange Polska S.A.
2. P4 Sp. z o.o.
3. Polkomtel Sp. z o.o.
4. T-Mobile S.A
5. RTV EURO AGD (EURO-net Sp. z o.o.)
6. www.oleole.pl (EURO-net Sp. z o.o.)
7. Media Expert (TERG S.A.)
8. www.electro.pl (TERG S.A.)
9. www.avans.pl (TERG S.A.)
10. Media Markt (Media Saturn Holding Polska Sp. z o.o.)
11. NEONET S.A.
12. NEO24.PL Sp. z o.o.
13. Komputronik (Komputronik S.A.)
14. www.karen.pl (Komputronik S.A.)
15. x-kom sp. z o.o.
16. al.to sp. z o.o.
17. Samsung Brandstores oraz www.samsung.com/pl/ (I-Terra Sp. z o.o.)
18. Vobis (I-Terra Sp. z o.o.)
19. Samsung Brandstores (Matrix Media Sp. z o.o.)
20. matrixmedia.pl (Matrix Media Sp. z o.o.)
21. Redcoon.pl Sp. z o.o.
22. Auchan Polska Sp. z o.o.
23. Max Elektro (Galicja Tomaszek Sp. z o.o.)
24. My Center S.A.
25. ALSEN Marketing Sp. z o.o.
26. D-R-O sp. z o.o. sp.k.
27. 4CV Mobile Sp. Z o.o. SP. K

Najczęściej zadawane pytanie oraz porady:

1.Kiedy pojawi się baner promocyjny w aplikacji Samsung Members ?

Odp:. W przypadku tej promocji baner powinien pojawić się nie później niż 24 godziny po aktywacji urządzenia. Jeśli banner się nie pojawił złóż reklamację mailowo.

2.Jak poprawine złożyć reklamację ?

Odp:. Reklamację należy wysłać na adres s10galaxywatch@oexebusiness.com. Wiadomość reklamacyjna powinna zawierać:

-Dokładny opis zaistniałej sytuacji,

-Numer IMEI Twojego urządzenia,
-Adres e-mail konta Samsung,
-Dowód zakupu,
-Zdjęcie z zakładki korzyści z aplikacji "Samsung Members",
-Dane umożliwiające identyfikację Klienta,

-Informację czy w urządzeniu jest zainstalowana polska karta SIM

3.Czy pula nagród została wyczerpana ?

Odp:.Jeżeli pula nagród zostanie wyczerpana organizator zamieści stosowną informację na stronie internetowej promocji oraz w aplikacji Samsung Members. Pula nagród dla tej promocji wynosi 3000 zegarów Galaxy Watch Active. Nagrody przyznawane są według kolejności poprawnych zgłoszeń. Nie zwlekaj z wypełnieniem formularza. 

4.Kiedy otrzymam nagrodę ?

Nagroda zostanie wysłana w ciągu 15 dnia od momentu zatwierdzenia poprawności twojego zgłoszenia.

5. Do dnia 9 października 2019 roku należy aktywować urządzenie, czyli uruchomić z Polską, aktywną kartą SIM na co najmniej 5 minut. Czas na wypełnienie formularza promocyjnego trwa do 11 października 2019 roku.

6. Podczas tworzenia konta Samsung należy podać prawdziwe dane, w tym pełne imię i nazwisko. Jest to warunek konieczny do uzyskania kodu. Bez zalogowania kontem Samsung w Samsung Members banner się nie pojawi. Jeśli logowanie odbyło się na konto poprzednio utworzone, na którym dane są fałszywe — skoryguj informacje w ustawieniach Samsung Members.

7. Reklamacje są rozpatrywane w terminie 14 dni kalendarzowych od wysłania e-mail ze wszystkimi informacjami niezbędnymi do weryfikacji sprawy.

ninotka
First Poster
Opcje

20191028_142139.jpg

0 Like
Rosomak
Explorer
Opcje

Hahahahaha...
ale kłamią! Mają przeznaczoną pólę zegarków na promocję, a teraz niby ich nie mają.... DOBRE! (╯ ͠° ͟ʖ ͡°)╯

0 Like
ninotka
First Poster
Opcje

Bo pula była zwiększona z 3000 do 4800.

0 Like
Rosomak
Explorer
Opcje

Co też ich nie tłumaczy. Zapis regulaminu był jasny: 15dni roboczych!
Gdyby to klient nie wywiazał się z regulaminu, to Samsung by nie przyznał "sikora", ale jak widać organizator może się nie wywiazać z postanowień regulaminu...

0 Like
ninotka
First Poster
Opcje
Ja nie staję w ich obronie też czekam na swój watch. Po prostu daję to nadzieję, że jeszcze dostanę ten prezent. U mnie 15 dni mija w czwartek więc jeszcze się nie denerwuje. I zapis brzmiał iż wyślą w ciągu 15 dni roboczych. Nie, że u nas fizycznie ma być. Co nie zmienia faktu, że raczej się nie wyrobią. I z tego co czytałam u nich to normalka, że mają poślizg przy promocjach.
0 Like
Rosomak
Explorer
Opcje

U mnie 15 dni roboczych minęło w piątek.
Farciaże otrzymali w przeciągu 7dni...

BTW. To nie jest żaden prezent! To była umowa pomiędzy f-mą Samsung, a klientem!

0 Like
998
First Poster
Opcje

Zdecydowałem się właśnie na ten model telefonu dlatego że była ta promocja.

0 Like
ninotka
First Poster
Opcje
Podobno na samym początku promocji odpowiedz dostawali też w ciągu 3 dni. Im dłużej trwała promocja tym dłużej zajmowało im potwierdzenie i jak widać wysyłka też.
0 Like
998
First Poster
Opcje
Czy u kogoś z Was coś się zmieniło ? Przysłali jakąś odpowiedz?
0 Like
Rosomak
Explorer
Opcje

U mnie 17 dzień roboczy. Zgłoszenie poszło - zero odpowiedzi.
Support Samsunga mimo obiecanej pomocy, także mnie olał i nic nie pisze...

0 Like