Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kod promocyjny odkup

(Temat utworzony: 20-11-2022 09:29 PM)
6081 Wyświetlenia
Gekoniasty
Apprentice
Opcje
Hej, gdzie znajdę kod wymagany do odkupu starego urządzenia?
62 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@JerryKrosno, ok 21 dni, jeśli nic nie spowoduje wydłużenia.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Bladi16
First Poster
Opcje

Cześć.

A orientujecie się co może samsung zrobić jeśli nie odeśle im telefonu? 600 zł naliczyli przy zakupie. Teraz tak naprawdę na rękę byłoby mi nie wysyłać telefonu i zapomnieć o temacie. Obawiam się jednak, że zablokują mi nowego samsunga przez imei albo coś. Ktoś wie coś więcej w tym temacie?

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Bladi16, telefonu Ci nie zablokują, o to się nie martw, ale konsekwencje mogą być nawet większe, niż zwykłe zablokowanie telefonu, bo w takich przypadkach sprawa jest przekazywana, jak się nie mylę, do działu prawnego.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Bladi16, W innych krajach w tego typu przypadkach telefony były blokowane. Ciężko powiedzieć, jak jest u nas, ponieważ nie mieliśmy jeszcze takiego przypadku na forum.

Screenshot_20211015-093153_Device Services.jpg

tolka
First Poster
Opcje
Witam xzy miał ktoś problem z odzyskaniem pieniędzy za skorzystanie z promocji przy zakupie samsung s22 gdzie można było za stary telefon dostac fajna kwotę? 
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, a u Pana jest jakiś problem z otrzymaniem pieniędzy ?

Jeśli tak to takim wypadku trzeba będzie się skontaktować z organizatorem promocji.
jeronimo1
Hotshot
Opcje
A co masz na mysli, ze za stary sprzęt fajna kwota. Wszystko zalezy od tego jak wycenili po otrzymaniu sprzętu. Bo pierwsza wycena poprzez stronke to tylko wstępna.
0 Like
tolka
First Poster
Opcje
Sprzęt kupowany był w media Markt jak Pan który mnie obsługiwał zobaczył stary tel to powiedział że jest w super stanie i powinnam dostac 920 zł po czym wyslalam stary tel do samsunga i najpierw rzeczywiście wycenili mi na ta kwotę jak doszło do wypłaty to jednak zaważyli wadę i wysłali mi zdjęcie jestem w szoku jak mam teraz udowodnić ze sprzęt był w idealnym stanie ? A był zabezpieczony przed wysłaniem też perfekcyjnie
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ale jaka dokładnie to była wada ?

Skoro tak stwierdzili to raczej była, nie wymyślili sobie tego.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@tolka  napisał(a):
jak doszło do wypłaty to jednak zaważyli wadę i wysłali mi zdjęcie jestem w szoku jak mam teraz udowodnić ze sprzęt był w idealnym stanie ?

Przed wysłaniem sprzętu najlepiej zrobić kilka zdjęć lub nagrać film, dzięki czemu będziemy mieli udokumentowany stan. Jeżeli nie posiadasz takich zdjęć to trudno będzie udowodnić, że wada nie występowała w momencie wysyłki.