Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy S9 Aktywacja Telefonu - Głośnik Marshall

(Temat utworzony: 29-09-2018 05:33 PM)
4550 Wyświetlenia
MŁ
Apprentice
Opcje

Witam. Jestem posiadaczem nowego jeszcze nie uruchomionego telefonu Samsung Galaxy S9. Jak Go aktywować i jakie są kolejne kroki żeby dostać wyżej wymieniony głośnik. Z góry dziękuję za informację .

0 Like
47 Odpowiedzi
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@lantan Wyślij w tej sprawie zgłoszenie na adres razem@oexebusiness.com Podaj imię, nazwisko, numer IMEI telefonu oraz krótki opis sprawy. W załączniku dodaj zdjęcie dowodu zakupu.

0 Like
mike90
First Poster
Opcje

Niestety nie da sie probowalem kilkukrotnie

0 Like
mike90
First Poster
Opcje

Nie, wpsuje tylko cyfry, innych znaków nie przyjmuje

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mike90 

Wyślij w tej sprawie zgłoszenie na adres razem@oexebusiness.com Podaj imię, nazwisko, numer IMEI telefonu oraz krótki opis sprawy. W załączniku dodaj zdjęcie dowodu zakupu.

Kalkon85
Journeyman
Opcje

Ja wygrałem słuchawki ale tylko chyba na niby wygrałem bo do dziś ich nie otrzymałem ta promocja to jakiś przekręt

0 Like
RadekK
Hotshot
Opcje

Hej @Kalkon85,

Opisz coś więcej, jakim sensie wygrałeś słuchawki? Aby otrzymać słuchawki należało zakupić telefon u partnera handlowego w czasie trwania promocji, po aktywacji urządzenia w aplikacji Samsung Members kliknąć banner pobierając PIN i wypełnić formularz podając w nim dane do wysyłki. Jeśli opisane przeze mnie kroki zostały zrealizowane, a słuchawek nadal nie otrzymałeś, skontaktuj się z zespołem obsługującym promocję pod adresem e-mail razem@oexebusiness.com

Nie przypominam sobie żadnego konkursu ze słuchawkami do wygrania.

0 Like
Kalkon85
Journeyman
Opcje

Tak zakupiłem telefon związany z promocja zalogowałem się  otrzymałem nawet odpowiedź oto ona 

Witamy,
Dziękujemy za przesłanie zgłoszenia dotyczącego promocji Samsung – „Razem Bardziej”.
Informujemy, że Państwa zgłoszenie spełnia wszystkie wymagane regulaminem warunki. W związku z tym zostanie Państwu przyznana nagroda przedstawiona w regulaminie promocji.
Zostanie ona wysłana za pośrednictwem firmy kurierskiej na adres wskazany w formularzu zgłoszeniowym nie później niż w terminie 30 dni od otrzymania tej wiadomości.

Wiadomość otrzymałem 1 października  30 dni minęło nawet ponad a słuchawek jak nie ma to nie ma

0 Like
RadekK
Hotshot
Opcje

Ok, z e-maila wynika, że spełniłeś wszystkie warunki aby otrzymać słuchawki. Napisz e-maila do zespołu zarządzającego promocją z pytaniem o status wysyłki. Dołącz numer IMEI telefonu, e-mail konta Samsung oraz imię i nazwisko którym rejestrowałeś się w Samsung Members. Oto adres na który musisz się zgłosić: razem@oexebusiness.com

0 Like