Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy S9 Aktywacja Telefonu - Głośnik Marshall

(Temat utworzony: 25-09-2018 07:27 AM)
4959 Wyświetlenia
MŁ
Apprentice
Opcje

Witam. Jestem posiadaczem nowego jeszcze nie uruchomionego telefonu Samsung Galaxy S9. Jak Go aktywować i jakie są kolejne kroki żeby dostać wyżej wymieniony głośnik. Z góry dziękuję za informację .

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@lantan Wyślij w tej sprawie zgłoszenie na adres razem@oexebusiness.com Podaj imię, nazwisko, numer IMEI telefonu oraz krótki opis sprawy. W załączniku dodaj zdjęcie dowodu zakupu.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
47 Odpowiedzi
szakal1018
Explorer
Opcje

Czy promocja na sluchakwi marschall przy zakupie Galaxy A6 nadal obowiązuje? :smiling-face:

0 Like
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

Cześć @szakal1018

Tak, promocja nadal obowiązuje.

Szczegóły znajdziesz na stronie https://www.samsung.com/pl/campaign/smartfon/razem-bardziej-galaxy/.

0 Like
szakal1018
Explorer
Opcje

Ale dlaczego  nigdzie nie moge  znalesx kodu oraz formularza zgłoszeniowego?

0 Like
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

@szakal1018

Kod pojawi się w aplikacji Samsung Members (zakładka korzyści). Z tej samej aplikacji zostaniesz przekierowany do formularza.

Regulamin nie gryzie. :winking-face:

0 Like
Bayer1904
First Poster
Opcje

Kupiłem A8 w sieci RTV AGD po rejestracji w Samsung members miał pojawić się kod na słuchawki który się nie pojawił. Pytanie co mam zrobić gdzie to zgłosić 

0 Like
Damian K
Hotshot
Opcje

@Bayer1904

Na przyszłość zamieszczaj posty na odpowiedniej tablicy, dla tego typu tematów powinieneś wybrać 'Urządzenia mobilne'.

Zapoznałeś się z regulaminem promocji? Kod nie wyświetla się od razu po zakupie.

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
0 Like
kazik86
First Poster
Opcje
Ja musiałem się prosić o kod a głośnika i tak nie dostałem więc co to za promocją ???
0 Like
szakal1018
Explorer
Opcje

U mnie wszystko niby gra bo mój Galaxy A6 to nie galaxy A6 wg systemu ma zły numer IMEI XD

0 Like
Damian K
Hotshot
Opcje

@kazik86 co oznacza "musiałem się prosić o kod"? Rozwiniesz jakkolwiek swoją wypowiedź?

@szakal1018 Dalej mowa o promocji związanej ze słuchawkami, czy masz na myśli odkup?

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
0 Like