Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Rodzina Samsung Galaxy S25 w zestawie z Galaxy Buds3 Pro z limitowaną liczbą 7410 nagród

(Temat utworzony: 25-02-2025 11:44 PM)
513 Wyświetlenia
Prosiaczek84
First Poster
Opcje

Witam nie mogę znaleźć baneru promocjnego by wypełnić formularz.

Proszę o pomoc.
64 Odpowiedzi
maniek669
Journeyman
Opcje
No niestety już robiłem to wszystko parę razy i nic z tego
0 Like
milie13
First Poster
Opcje
Witam, zakupiłam s25 256gb w kolorze icy blue. Wypełniając formularz na Galaxy buds 3 pro, kiedy wpisywałam mój numer ean, tego konkretnego modelu nie ma w bazie danych. Na pewno wpisałam go poprawnie. W tym kolorze jest tylko wersja 128 oraz 512 gb do wybrania w formularzu.
Co zrobić? Bardzo proszę o pomoc, bo zależy mi na wzięciu udziału w tej promocji. Czy mogę po prostu wybrać modelu z inną wersją pamięci?
0 Like
Moti7t
Voyager
Opcje
Możesz śmiało zaznaczyć tą pierwszą niebieską wersję z listy, oni i tak mają dane z rachunku, który zamieszczasz w dalszej części formularza. Jak będą mieli wątpliwości do jakiegokolwiek punktu w formularzu dostaniesz mail z prośbą o uzupełnienie danych.
Romero82
First Poster
Opcje
Gdzie ten formularz się znajduje? Zarejestrowałem produkt a formularza ani wody ani słychu
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Romero82, skorzystaj ze wskazówek z tego wątku.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

JolSon
Student
Opcje
Nie widzę formularza do wypełnienia po zakupie samsunga s25. Chciałabym darmowe słuchawki. Gdzie znajdę formularza, pokazuje mi się tylko kup telefon i sprawdź oferty.
konradd86
Voyager
Opcje
Może być tak, że promocyjna pula się wyczerpała (załącznik).
Jedyna opcja przy braku banera to kontakt z promocja-s25@smolar.pl
1740225448726.jpg
0 Like
JolSon
Student
Opcje
Teraz tak też patrzyłam to kupiłam w sklepie nie objętym promocja, więc mój pech 😕
dfgxychl
First Poster
Opcje
Witam zakupiłem s25 plus miałem mieć dostęp do wypełnienia formularza na sluchawki nie wiem za bardzo gdzie on jest ktoś pomoże 
0 Like
JJ_72
Apprentice
Opcje
Hej, kupiłem ostatnio dwa S25 w czasie obowiązywania promocji na słuchawki buds 3 pro.
W mojej aplikacji Members jest dostępny formularz gdzie mogę zgłosić zakup tel i poprosić o słuchawki. 

Drugi telefon został zarejestrowany przez aplikacji Members na tel żony ale jeszcze nie jest uruchomiony i w jej aplikacji nie ma banera umożliwiającego zgłoszenie udziału w promocji. 
Ktoś może pomóc? Liczba słuchawek jest ograniczona, nie chciałbym ich przegapić. 
0 Like