Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

10% dla studenta seria S24

(Temat utworzony: 24-01-2024 05:41 PM)
2074 Wyświetlenia
Macias_23
Explorer
Opcje

siema chcialbym sie zapytac czemu juz nie moge wypelnic formularza o zwrot 10% jako iz jestem studentem. Na stronie jest napisane ze do 18.02 nalezy wypelnic formularz a teras jest że promocja zakonczona.

0 Like
Livus
Apprentice
Opcje
po prostu klikasz by uzykac te znizke logujesz sie przez ktoras z tych opcji, tam wybierasz uczelnie i wpisujesz maila ktorego z uczelni masz i na tego maila z uczelni dostajesz potwierdzenie ze to ty i znizka sie dolicza, 2 minuty roboty
Krisek12
Explorer
Opcje
Tam gdzie jest product ammount wpiszcie wartość telefonu i zadzieje się magia :smiling-face:
Ola231
Journeyman
Opcje
Dziękuję! Podziałało
0 Like
laccalin
Journeyman
Opcje
Ciekawe rozwiązanie. Pytanie czy na pewno zadziała i prześlą taką kwotę? Mi wyświetlało 10 groszy😂Ale napisałem maila do Smolaru to poprosili mnie o wysłanie legitymacji, screenu z usosa, dowodu zakupu i nr IMEI. Czekam na odpowiedź. Mam nadzieję, że to załatwią :smiling-face:
0 Like
Bodhisad
Journeyman
Opcje
Kupiłem s24 ultra zachęcony zniżką 10% procent dla studentów do 31.01.2024. Dzisiaj wyskakuje komunikat że promocja zakończona. Samsung stracił całą swoją markę w Polsce tą serią oszustw, a ludzie za to odpowiedzialni skończą za kratami.
0 Like
Zuzuzuz
Pioneer
Opcje
Polecam kupować przez Samsung dla Edukacji, tam od razu wczytała się ta zniżka. Może jeszcze się pojawi, jak te słuchawki
jacekbie
Journeyman
Opcje
My zakupiliśmy normalnie przez aplikację samsunga, kod od razu zrabatowal -10% przed płatnością, jedynie nie połączyło się z kodem app5
0 Like
Zuzuzuz
Pioneer
Opcje
To tak, ale wiem, że jak ktoś kupował np. w Media Ekspert, to dopiero później mógł odebrać te zniżkę. I chodziło mi o to, że może ta funkcja też się jeszcze pojawi
0 Like
Bodhisad
Journeyman
Opcje
No ja właśnie w Media Expert kupowałem, i teraz muszę robić doniesienia do UOKIK i na Policję na Samsunga i tą agencje marketingową.
0 Like
Krisek12
Explorer
Opcje
Nie wchodźcie przez stronę samsung student coś tam tylko przez stronę waszego sklepu np. EURO AGD, tam macie inne linki które działają bo ja wysłałem normalnie formularz.
0 Like