Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zgubiłem jedną słuchawkę Samsung Buds

(Temat utworzony: 24-06-2021 01:35 PM)
15790 Wyświetlenia
dreamlike
Pioneer
Opcje

Cześć wszystkim,

Pechowo zgubiłem jedną słuchawkę Samsung Buds. Czy myślicie, że istnieje gdzieś możliwość kupienia tylko jednej słuchawki? Zastanawiałem czy Samsung jako producent wyszedłby naprzeciw mi, konsumentowi, gdybym do nich zadzwonił i opisał sytuację :face-with-tears-of-joy: 

W każdym razie, zastanawiam się czy ktoś z Was miał podobną sytuację i jak ją załatwił. Trochę mi się nie uśmiecha kupowanie kolejnych drogich słuchawek.

59 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Skontaktuj się z serwisem i dopytaj czy jest taka możliwość. Obawiam się jednak, że trzeba będzie kupić nowe słuchawki.

Znajdź Centrum pomocy Samsung
https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

doublemgirl
Pioneer
Opcje
Czy słuchawki z dwóch różnych par będą że sobą "współgrać"? Jezeli tak, wtedy słuszne wydaj się poszukanie innej osoby z takową jak Twoja przypadłością @:-] co moze przynieść każdej ze stron "jakieś" korzyści.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie jestem pewny, ale wydaje mi się, że nie można połączyć słuchawek z różnych zestawów.

doublemgirl
Pioneer
Opcje
Idąc swoim własnym tokiem rozważań... to może ktoś zgubił obudowę od s21+ultra a został mu rysik :-)))? Chętnie podejmę rozmowy handlowe :-))))
0 Like
xAp0x
Voyager
Opcje
A sprawdzales w aplikacji SmartThings ? Masz tam opcje find o ile z tego korzystasz, pokazuje na mapie ostatnia lokalizacje sluchawek badz telefonu itp Screenshot_20210624-141757_SmartThings_4047.jpg
dreamlike
Pioneer
Opcje

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Chyba istotnie pozostaje mi zakup nowych słuchawek :smiling-face: 

@xAp0x nie miałem tego skonfigurowanego przed zgubieniem słuchawek, więc to nic nie da, ale dzięki! 

0 Like
Members_ihBMN0I
First Poster
Opcje

Nieprawda, ja zgubiłem jedną słuchawkę buds plus i dokupiłem na ebay drugą, wiadomo , musi byc jedynie przeciwstawna, wkładasz je do etui i dotykasz razem ich przyciski przez conajmniej 7 sekund. Potem są połączone.

medyk999
First Poster
Opcje

Witam.

Ja również zgubiłem prawą słuchawkę buds 2  koloru czarnego Może masz lewą tego modelu?

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@medyk999, samodzielnie nie sparujesz słuchawek z dwóch różnych zestawów.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.