Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy Buds3 pro - brak dźwięku

(Temat utworzony: 2 tygodni(e) temu)
120 Wyświetlenia
MarLenaML
First Poster
Opcje

Mam problem ze słuchawkami Buds3 pro. Gdy włączam muzykę to w ogóle jej nie słychać. Wczoraj grały bardzo cicho i nie działało zwiększanie/zmniejszanie głośności przez klawisze w telefonie. Musiałam na ekranie. Dziś już w ogóle dźwięku nie słychać i nie działa zwiększanie/zmniejszanie dźwięku nawet już na ekranie. Gdy do mnie ktoś dzwoni to niby słyszę ich, ale oni nie słyszą mnie. A jeszcze przedwczoraj wszystko było ok.

0 Like
3 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Na początek uruchom ponownie telefon. Jeśli to nie pomoże zresetuj słuchawki przez aplikacje Wearable oraz zreinstaluj samą aplikacje Galaxy Wearable i ponownie zesparuj słuchawki. Jeśli to również nie pomoże zresetuj ustawienia sieci WiFi i Bluetooth oraz wykonaj Wipe Cache Partition.
Reset ustawień WiFi i Bluetooth:
Ustawienia --> Zarządzanie ogólne --> Resetowanie --> Resetuj ustawienia sieci WiFi i Bluetooth.
Poradnik jak wykonać Wipe Cache Partition:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Spróbuj zresetować słuchawki przez aplikacje Wearable
Zonniak
Hotshot
Opcje
Witam
Na razie zresetuj ustawienia słuchawek (Wejdź w aplikację werable --> ustawienia --> resetuj). Jeśli nie pomoże są dwie mozliwości:
1. Problem z głośnikami w słuchawkach - jeśli tak się stanie oddaj słuchawki do serwisu (sprawdz za pomocą diagnostyki urządzenia w aplikacji members [Wejdź do aplikacji members --> Diagnostyka--> wybierz słuchawki i przetestuj je])
2. Problem z ustawieniami w telefonie - Możesz zresetować ustawienia Bluetooth [Ustawienia (w telefonie) --> Zarządzanie ogólne--> resetowanie--> resetuj ustawienia sieci WiFi oraz Bluetooth]. Jeśli powyższe kroki nie pomogą Wykonaj bezpieczny wipe cache partition. Zabieg nie usuwa danych.

[Poradnik] Jak wykonać Wipe Cache Partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Pozdrawiam
0 Like