Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Powerbank nie ładuje

(Temat utworzony: 13-09-2020 09:00 AM)
5591 Wyświetlenia
GregUK
First Poster
Opcje

Witam. Zakupiłem niedawno powerbank. Samsungowski 10000mAh. Z początku działał normalnie, ale po ostatnim ładowaniu z gniazdka przestał ładować telefon. Po nacisnięciu guzika pokazuje na diodach że jest naładowany do pełna, ale po podłaczeniu do telefonu diody na powerbanku mrugają cały czas a telefon się nie ładuje. Próbowałem inne kable i inny telefon ale bez zmian. Czy powerbank jest do wyrzutki?

Pozdrawiam 

Greg

0 Like
17 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@GregUK  Możesz zareklamować z tytułu rękojmi u sprzedawcy.

0 Like
GregUK
First Poster
Opcje

Nie da rady. Zakupiony w polsce a mieszkam teraz za granicą

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

To pozostaje zakup nowego.

0 Like
AjlikeZeus
Navigator
Opcje
Podobny problem posiadam... Starego Note8 ładuje chyba normalnie, zaś P30 Pro i mojego N20U już w ogóle. Czasem zaskoczy, ale ładowanie jest ultrawolne... Obawiam się, że sobie odpuszczę i następny wezmę od Xiaomi. :smiling-face:
0 Like
Ewelina16
First Poster
Opcje

Dzień dobry, mam problem z ładowaniem baterii z powerbanka. Telefon rozpoznaje powerbanka jako urządzenie do którego chce np przesyłać zdjęcia. Co mogę zrobić? Jak zmienić ustawienia?

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Prawdopodobnie powerbank, nie dostarcza do urządzenia prądu, stąd taki problem. Proponuję na początek, spróbować naładować urządzenie, za pomocą innego kabla.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ewelina16  Dzień dobry 

Proszę przesłać zrzut ekranu komunikatu który pokazuje się po podłączeniu powerbanku. Czy oprócz tego następuje ładowanie?

snarskazuzanna
First Poster
Opcje

@YOX  napisał(a):
Prawdopodobnie powerbank, nie dostarcza do urządzenia prądu, stąd taki problem. Proponuję na początek, spróbować naładować urządzenie, za pomocą innego kabla.

ale jak naładować inną ładowarką, skoro jest naładowany?

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Nie wiem, co masz na myśli. Powyżej zaproponowałem naładowania urządzenia, za pomocą innego kabla. Przy założeniu, że mamy powerbank oraz urządzenie (nie naładowane do pełna).