Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Serwis gwarancyjny słuchawek dousznych

(Temat utworzony: 07-03-2024 04:56 PM)
431 Wyświetlenia
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Czołem załoga.

Tym razem ja przychodzę z pytaniem do was. 
Postanowiłem w końcu wysłać moje słuchawki galaxy buds pro do serwisu w celu diagnostyki/naprawy. Dostałem informację o dwóch centrach serwisowych. Czy ktoś miał doczynienia z którymś wymienionych poniżej i może wskazać te lepsze/ gorsze ? :smiling-face:

Autoryzowane centrum serwisowe Samsunga:

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
7 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proponuję ci zdecydowanie wysłać do CCS
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Pracujesz tam ? Czy miałeś styczność? 😁

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Osoboscie nie, ale sporo znajomych tam pracowało i pracuje. Pozatym CCS to już takie typowe centrum Samsunga od niego dużo zależy, no i lepsze opinię ma niż CTDI
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
O no to dobrze rokuje. Zastanawiam się też czy im wyszczególnić w adnotacji w których utworach można zauważyć złe działanie słuchawek czy oni tak czy siak to namierzą, bo problem występuje tylko w niektórych ścieżkach audio i tylko przy włączonym anc 🤔

Więcej o tym problemie pisałem tutaj:

https://eu.community.samsung.com/t5/akcesoria/problem-z-galaxy-buds-pro-trzaski-w-trybie-anc/td-p/63...

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Opisuj zawsze że źle działają, że potrafią się rozłączać, bo tak to mogą Ci wrócić w takim samym stanie.
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Dzisisiaj wysyłam, zobaczymy co przyniesie los. Mam nadzieję, że ktokolwiek się przyłoży i znajdzie problem, a jak nie to wyślą nowe słuchawki 🙏

Będę informować

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Często bywa tak że serwis wymieni słuchawki na nowe. Zatem czekamy na informacje. Mam nadzieję że wrócą już Ci w pełni sprawne.