Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

samsung buds live piszczy słuchawka

(Temat utworzony: 10-08-2022 01:11 PM)
5035 Wyświetlenia
mlodygohan
First Poster
Opcje

Witam posiadam słuchawki samsung buds live i mam problem z lewą słuchawka po 1 przy cichym graniu tak jakby słuchawka piszczy nie jest to cały jak dotchne słuchawkę przestaje lub gdy głośność jest na maxa oraz lewą słuchawka gra troszkę ciszej od prawej

0 Like
15 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mlodygohan  Witam

Warto spróbować zresetować słuchawki przez aplikacje Galaxy Wearable

mlodygohan
First Poster
Opcje
Próbowałem nic to nie dało rozładowanie do 0 też nic
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mlodygohan  Skoro dale są słyszalne piski to niestety będzie potrzebna wizyta w serwisie

asionekb
Apprentice
Opcje
Galaxy buds 2 jedna słuchawka piszczy, gdzieś czytałam żeby rozładować do końca i naładować, nic nie dało dalej słychać pisk i jest o wiele ciszej niż w prawej słuchawce. Ktoś może poradzić? Lub powiedzieć jak je serwisować?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@asionekb  Cześć

W tej sytuacji będzie potrzebny będzie serwis

asionekb
Apprentice
Opcje
Dziekuje za pomoc
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@asionekb, Czy pisk występuje też przy wyłączonej aktywnej redukcji szumów ?

wsa1
First Poster
Opcje

@kamil40013 mam ten sam problem, pisk wydobywa się tylko jak jest włączone "aktywne usuwanie szumów" lub "dzwiek otoczenia". Przy wyłączonych opcjach nie słychać go, ale lewa słuchwka gra jakby ciszej i ma mniej niskich tonów.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@wsa1, Swego czasu posiadałem dwie pary Buds Pro i w jednej z nich przy włączonej aktywnej redukcji szumów byłem w stanie usłyszeć delikatny pisk w ciszy, dlatego zapytałem @asionekb o status tej funkcji. Nie zauważyłem natomiast, aby jedna słuchawka grała inaczej niż druga. Jeśli reset słuchawek nie rozwiązuje problemu, to w obu przypadkach pozostaje udać się do serwisu.