Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z ładowarką

(Temat utworzony: 17-09-2021 08:13 PM)
7967 Wyświetlenia

Też mam ten problem

Adix777
Explorer
Opcje
Witam, mam problem z ładowarką indukcyjną Convertible EP-N3300TBEGEU miga żółta/pomarańczowa dioda gdy ładowarka jest podłączona do prądu i nie można nic nią ładować.

0 Like
Juras8
Voyager
Opcje
Kabel nie taki też tak miałem zmieniłem kabel na Samsunga i jest ok świeci zielono i ładuje
0 Like
Sakura__
First Poster
Opcje
Właśnie mam oryginalne elementy podłączone, żebym miała kabel lub ładowarkę sieciową nieoryginalną to bym sprawdziła, a wszystko jest nowiutkie do tego..
0 Like
Sakura__
First Poster
Opcje
Wszystkie elementy mam oryginalne właśnie..
0 Like
Juras8
Voyager
Opcje
A jest etui bo mi np przez silikonowe ładuje a kabura skóra już nie
0 Like
Sakura__
First Poster
Opcje
Nie mam etui
0 Like
Nomysz058PL
Voyager
Opcje
A jaki model telefonu?
0 Like
Juras8
Voyager
Opcje
No to wadliwa ładowarka na to wygląda
0 Like
PablitoOooo
Pioneer
Opcje
Jaka ładowarka , konkretny model wtyczki ? Mam tą samą ładowarkę i migało mi tak również. Z tego co kojarzę to wtyczka i kabel muszą spełniać odpowiedni standard ładowania i mieć odpowiednią moc. Ja mam oryginalną ładowarkę Samsunga 25W i działa. Ale działa też z ładowarką Baseus Gan5 mini 30W i kablem Baseus. Wg mnie wtyczka albo kabel mimo że oryginalne mogą nie być kompatybilne stąd pytanie jaka konkretnie wtyczka jest podłączana i kabel.
Juras8
Voyager
Opcje
Pisałem wyżej autorowi zamienić kabel ale twierdzi że wszystko ma oryginał. U mnie np nie na każdym kablu ładuje. Też miałem problem zmiana kabla i po temacie wszystko śmiga.
PablitoOooo
Pioneer
Opcje
Może mieć oryginał. Ale wtyczka może mieć za słabą moc i to też będzie powodem niedziałania ładowania bo ta ładowarka wymaga minimum chyba 15W żeby w ogóle dzialać z nizszą mocą ładowania lub 25W jezeli ma dzialac z maksymalną mocą ładowania. Albo wtyczka może być okey, a wspomniany kabel będzie problemem.