Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z ładowarką

(Temat utworzony: 17-09-2021 08:13 PM)
7855 Wyświetlenia
Adix777
Explorer
Opcje
Witam, mam problem z ładowarką indukcyjną Convertible EP-N3300TBEGEU miga żółta/pomarańczowa dioda gdy ładowarka jest podłączona do prądu i nie można nic nią ładować.

0 Like
22 Odpowiedzi
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Powodem tego może być to, że stacja ładująca jest podłączona do zasilacza, który ma zbyt niską moc wyjściową. Czy używasz oryginalnego zasilacza?

Adix777
Explorer
Opcje
Bardzo dziękuję za odpowiedź znalazłem oryginalny zasilacz i wszystko śmiga
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Cieszę się, że już wszystko OK 👍

0 Like
Members_72DxsKZ
First Poster
Opcje

Witam. Ja mam taki sam problem z ładowarką EP-P2400TBEGEU i Galaxy S20 FE tyle, że używam oryginalnej ładowarki oraz kabla. Co może być powodem, że pomarańczowa lampka mruga ( nie zawsze)?

0 Like
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@Members_72DxsKZ  Czy na ładowarkę kładziesz telefon w etui? Może ono niekiedy zaburzać proces ładowania. Dla pewności sprawdź jeszcze czy na innym telefonie również ładowarka wyświetla podobny komunikat.

Members_72DxsKZ
First Poster
Opcje

Tak uzywam etui ale jeśli się nie myle to ta ładowarka w opisie miała info, że etui nie stanowi dla niej problemu. Co ciekawe nie jest to zawsze a jak już zacznie mrygać lampka to zdjęcie telefonu nie przerywa mrygania. Trzeba odłączyć ją od siebie aby znowu zaczęła ładować. 

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Members_72DxsKZ, ewentualnie wpływ może mieć to, czy etui jest oryginalne, czy od jakiegoś innego producenta.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Sakura__
First Poster
Opcje
Mam problem z ładowarką indukcyjną EP-P2400. Po podłączeniu do gniazda dioda miga na przemian w kolorze zielonym, czerwonym, pomarańczowym bez przerwy I nie reaguje na telefon. Czy ktoś się orientuje dlaczego? 
0 Like
Heniekok
Pathfinder
Opcje
Uzyj oryginalnej ladowarki tzn tej co idzie w kontakt sprobuj tej od telefonu najlepiej mocniesjszej
0 Like