Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Reklamacja słuchawek Buds2 Pro - wymieniony słuchawki noszą ślady użytkowania

(Temat utworzony: 08-04-2024 12:39 PM)
420 Wyświetlenia
Quantiss7
Pathfinder
Opcje
Cześć! Pytanie co do reklamacji słuchawek Galaxy Reklamacja słuchawek Buds 2Pro.
W marcu zgłosiłem reklamację słuchawek, ponieważ lewa słuchawka przestała działać. Po dwóch tygodniach otrzymałem informację z serwisu, że faktycznie była wada słuchawki i że wymienią mi obie słuchawki i odeślą je do mnie. Po dwóch dniach słuchawki do mnie wróciły, jednak co ciekawe, nosiły na sobie ślady użytkowania (zabrudzenia na słuchawkach i jakieś paprochy/okruszki w mikrofonie i na siateczce po zewnętrznej stronie słuchawek).
Czy serwis powinien wysyłać takie słuchawki, które użytkował ktoś inny? Skoro słuchawki wkłada się do uszu, to powinni wymienić je na nowe, a nie wcześniej używane, chyba że się mylę.
Reklamacja została złożona, jednak jak na razie nie otrzymałem żadnej odpowiedzi od firmy Samsung.
0 Like
3 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Quantiss7, mam prywatne doświadczenie z wymianą słuchawek (Buds Live) i w moim przypadku zostały wymienione na fabrycznie nowe. Tak też powinno być w Twoim przypadku. Czy próbowałeś się kontaktować w tej sprawie bezpośrednio z punktem serwisowym, czy jedynie ze Wsparciem Klienta Samsung?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Quantiss7
Pathfinder
Opcje
Próbowałem się kontaktować ale nie odbierają żadnych telefonów. Z samsungiem mailuje juz tydzień i dalej nic nie wiedzą. Wymienili mi tylko 2 słuchawki a etui zostawili ale słuchawki były tak jak napisałem zabrudzone.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Quantiss7, w moim przypadku też zostały wymienione same słuchawki, bez etui. W takim razie pozostaje czekać, aż Wsparcie Klienta ustali wszystko z serwisem i prześle do Ciebie odpowiedź w sprawie.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.