Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę sparować słuchawek Buds Live z komputerem pracującym na Windowsie.

(Temat utworzony: 18-09-2023 07:38 PM)
261 Wyświetlenia
michalk0072
Apprentice
Opcje

Witam!

Dzisiaj kupiłem nowe słuchawki bezprzewodowe Samsung Galaxy Buds Live. Niestety, choć działają idealnie i bez zarzutu w połączeniu z moim Note 9, to nie mogę ich sparować z komputerem (Asus), pracującym na Windowsie. Dodam, że oba urządzania mają włączoną opcję Bluetooth. Po prostu komputer ich nie wykrywa...

Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję. 

0 Like
Danny888
Voyager
Opcje

Cześć @PrzemekM 

Jeżeli mówimy o Galaxy Buds app na Windows to tak, znajduje ale nie chce połączyć

Przechwytywanie 4.JPG

Chyba że masz na myśli inna apkę :smiling-face:

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Danny888  tak dokładnie tą

0 Like
Danny888
Voyager
Opcje

@PrzemekM  Niestety nie chce połączyć, to nie wina sterowników ponieważ inne urządzenia są podłączane bez problemów, zastanawiam się czy nie trzeba w specyficzny sposób ich dodawać do windowsa, ja to robiłem razem z Etui, klikając, przytrzymując panele dotykowe, przelikując je po kilka razy i nic nie da się połączyć.

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Danny888 Powinieneś móc to robić zarówno z etui, jak i bez niego. Możesz spróbować włożyć słuchawki do uszu i dopiero wtedy przytrzymać panele dotykowe, dopóki nie zaczną wydawać z siebie dziwnych dźwięków. Wsześniej, tak dla pewności, usuń słuchawki z systemu Windows (powinny Ci się pokazywać w ustawienia bluetoothu w ustawieniach urządzeń).

0 Like
Danny888
Voyager
Opcje

@PatrykF  Niestety móc nie mogę :smiling-face: Sprzęt jest wykrywany ale nie może się połączyć, wszystkie sterowniki są aktualne i powinni działać a tak nie jest, zapewne jest to kwestia ostatnich aktualizacji Windowsa 10 bo wielu użytkownikom wykrzacza sie BT nie wiedzieć czemu.

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Danny888 Pozostaje więc czekać, czy w następnych aktualizacjach Windowsa, Microsoft zidentyfikuje problem z łączeniem sie z urządzeniami BT.

Danny888
Voyager
Opcje

@PatrykF Tak też zrobię, dziękuję za pomoc.

0 Like
SKroK
Navigator
Opcje

Witam. Posiadam problem ze sparowaniem słuchawek Galaxy Buds2 Pro z komputerem. Na stronie samsunga piszę że należy przycisnąć i przytrzymać obydwie słuchawki jednocześnie i wejdą w tryb parowania. Testowałem i nie działa. Proszę o pomoc w tej sprawie

0 Like
kantek
Pathfinder
Opcje
Słuchawki muszą być jednocześnie w etui. U mnie zadziałało za pierwszym razem
0 Like
SKroK
Navigator
Opcje
Czyli muszą być w etui i tyle? Trzeba coś nacisnąć? Bo już nie wiem.
0 Like