Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie ładuje jednej słuchawki Buds3 Pro

(Temat utworzony: 19-09-2024 01:43 PM)
701 Wyświetlenia
Arturio40
Navigator
Opcje
Cześć.
Czasem mam coś takiego że wyciągam Buds3 Pro z etui po kilku godzinach, chwilę posłucham i wyskakuje mi

image

że lewa słuchawka ma 15 proc. Tak jakby w ogóle się nie ladowala. 
6 Odpowiedzi
DonGrigori
Pathfinder
Opcje
U mnie zdarza się to z prawą słuchawką. Po włożeniu do etui lekko je dociskam i wtedy jest ok.
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
Miałem coś podobnego lecz u mnie pomogło całkowite rozładowanie obu słuchawek i ponowne naładowanie do 100% oraz reset słuchawek z poziomu apki Wearable, od tego czasu problem nie występuje.
DonGrigori
Pathfinder
Opcje
Przetestuję:)
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
Ja z kolei mam inna sytuacje. Moze to normalne ale wole dopytac. Lewa i prawa laduja sie rowno i rowno trzymaja baterie, ale chodzi o rozladowywanie etui. Naladuje je do 100 procent i po kilku dniqch jak je biore to sluchawki maja oczywiscie stowke a etui kilka procent mniej, np naladowane wszystko do stowki a za 3-4 dni etui ma mimo nie uzywania ok 7 procent mniej. Normalne?
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
Mam tak samo, to chyba jest normalne, jednak baterie w słuchawkach choć nieużywane ale powoli się rozładowują, a etui ma za zadanie doładowywać słuchawki do pełna więc mimo wszystko w etui baterii ubywa.
pkonrad
Voyager
Opcje
Mam to samo z prawą sluchawką. Dzisiaj otwieram etui, a tam słuchawka ma 16% czyli nie naładowała się wcale. Te słuchawki to jest jedno wielkie nieporozumienie
0 Like