Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Ring

(Temat utworzony: 21-11-2024 12:34 PM)
1188 Wyświetlenia
Zdys60
First Poster
Opcje
Witam mam Samsung Ring i niestety nie 1)mierzy parametrów snu automatycznie.2) Nie podaje też wartości Wyniku Energii ani nie ma 3) możliwosci pomieru nasycenia krwi tlenem - taki pomiar jest możliwy w przypadku poziomu stresu lub tętna. Kontakt z Samsung nie wniósł nic. Może ktoś ma jakieś pomysły. Ring jest podłączony do GALAXY FOLD 6. Pozdrawiam 
0 Like
5 Odpowiedzi
relatyw
Helping Hand
Opcje

Cześć. Nie mam pierścienia jeszcze ale jestem zainteresowany. Od dawna nosisz ten pierścień ? Czy nosisz jednocześnie zegarek (Watch) ?

0 Like
qualcuno000
Explorer
Opcje
W moim przypadku było podobnie. Pomógł totalny reset konta samsung health, oczywiście warto przed wykonać sobie kopie zapasowa danych. Ponowne uruchomienie urządzeń i pomiary były już widoczne.
0 Like
qualcuno000
Explorer
Opcje
Relatyw, noszę z watchem od mniej więcej premiery. Szczerze mówiąc... bez szału. Obecnie bym nie polecała, do tego pierścień od zwykłego noszenia okrutnie się niszczy.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@qualcuno000, Wersja błyszcząca, czy matowa ? Jaki kolor posiadasz ?

0 Like
qualcuno000
Explorer
Opcje
Czarny, to matowy jest. Jak na ten lekki tytan bardzo kiepsko. Tym bardziej, że użytkuje go bardzo 'normalnie', do wielu czynności go zdejmuje. Ma kontakt jedynie np. z myszą do komputera i jakimiś zwykłymi przedmiotami. Jak na użytkowanie od listopada jestem rozczarowana.
0 Like