Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy buds 2- prawa słuchawka szumi

(Temat utworzony: 27-02-2022 01:37 PM)
3269 Wyświetlenia
yakup27
Explorer
Opcje
Witam. Od 2 tygodni jestem użytkownikiem słuchawek galaxy buds 2. Dzisiaj po chwilii słuchania muzyki prawa słuchawka zaczęła strasznie szumić. Próbowałem zresetować słuchawki do ustawień fabrycznych niestety bezskutecznie... Dodam, że słuchawka szumi tylko, gdy używam trybu anc lub trybu dźwięki otoczenia. 
0 Like
24 Odpowiedzi
SzymonM
Expert
Opcje

@yakup27 jeśli szum występuje tylko na jednej słuchawce, nawet po przeprowadzeniu resetu, to warto zweryfikować ten problem w serwisie autoryzowanym. Pełną listę serwisów autoryzowanych znajdziesz tutaj:
https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

yakup27
Explorer
Opcje
Jedyne serwisy autoryzowane, które widzę na tej mapie są w Warszawie, albo okolicach...
0 Like
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

@yakup27 w wyszukiwarce serwisów wpisz swój kod pocztowy albo nazwę miasta, na mapce z linku bezpośrednio też widzę Wawę i okolice, po wpisaniu Gdańsk pokazuje serwisy z Trójmiasta.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

yakup27
Explorer
Opcje
Próbowałem i wciąż najbliższy punkt serwisowy mam 150km dalej
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@yakup27, w takim razie to będzie najbliższy punkt serwisowy. Możesz najpierw skontaktować się z nimi telefonicznie/mailowo, myślę, że wysyłka kurierem też wchodzi w grę.

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

freyon70
Pioneer
Opcje
Witajcie
Używam już buds 2 pro jakiś czas temu zaczeły szumieć. 
Po dzisiejszej aktualizacji szum jest dużo głośniejszy. No anc przestałoc być już taki3 przyjemne jak na jedynkach.
Ma ktoś podobny problem ?
Dodam że je troche przekręce wkładając do ucha to dużo mniej słysze to szumienie ale wcześniej nieważne jak wkładałem było cicho.
Nie mam tu niczego co trigeruje anc.
Mniejsze wkładkie z góry odpadają bo wylecą mi jak tylko wstane z fotela lub otworze usta
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@freyon70 Hej! Postaraj się więc wykonać reset słuchawek z aplikacji Galaxy Wearable, a przy okazji zresetuj ustawienia sieciowe telefonu i ponownie połącz słuchawki z telefonem:

1. Reset słuchawek:
Galaxy Wearable > Ustawienia Słuchawek > Ogólne > Zeruj

2. Reset ustawień sieciowych:
Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetuj ustawienia sieciowe

Damian71
Student
Opcje
Ja mam problem z lewą. Szumi po włączeniu systemu dźwięku zewnętrznego. Nie miałem tego.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Damian71, spróbuj zresetować słuchawki za pomocą aplikacji Galaxy Wearable.

Witaj na Forum Samsung!