Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Buds3 oraz Buds3 Pro — Premiera

(Temat utworzony: 10-07-2024 09:20 PM)
737 Wyświetlenia
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
 Nowa seria słuchawek Samsung

GSIYNT2X0AASjXm.jpg

Na tegorocznym wydarzeniu Galaxy Unpacked zaprezentowano dwie nowe wersje słuchawek:Galaxy Buds3 orazBuds3 Pro, które są następcami Buds2 i Buds2 Pro. W tym wątku skupimy się na ich specyfikacji z naciskiem na model z dopiskiem Pro, ze względu na niewielkie różnice pomiędzy dwoma modelami. 

DESIGN

galaxy-buds3-pro-new-design-colorchip-silver01-pc.jpg

Galaxy Buds3 Pro wprowadzają całkowicie nowy i ergonomiczny design, który sprawi, że korzystanie ze sprzętu będzie łatwiejsze i bardziej intuicyjne. 

Słuchawki w wersji Pro zostały wyposażone w efektowne diody LED, które dodają elegancji i klasy*.

Warto wspomnieć, że etui również zostało również przeprojektowane. Od teraz jest ono ciut większe, a klapka jest przezroczysta. 

Screenshot 2024-07-10 193021.png
Gesty sterowania

- Przesuń palec wzdłuż krawędzi słuchawki, aby przyciszyć lub pogłośnić.

- Dotknij lekko krawędzi słuchawki, aby wstrzymać lub wznowić odtwarzanie muzyki lub wideo.

- Przytrzymaj, aby uruchomić ulubioną aplikację.

*Dioda jest tylko w modelu Pro

hifi_design.png

Galaxy Buds3 Pro zostały wyposażone w ulepszony głośnik dwudrożny oraz podwójny wzmacniacz, dzięki którym dźwięk będzie czysty i bez zniekształceń*

* Galaxy Buds3 posiadają głośnik jednodrożny

Kodek Samsung Seamless kompresuje i koduje dźwięk o rozdzielczości do 24 bitów / 96 kHz. Następnie dekoduje dźwięk na potrzeby Galaxy Buds3, zachowując wysoką jakość 24 bitów / 96 kHz, dzięki czemu możesz usłyszeć skomplikowane szczegóły. 

Funkcja dźwięk 360

Funkcja ta identyfikuje kierunek dźwięku podczas przechylania Twojego ciała tak, aby zapewnić stały dźwięk przestrzenny.

Screenshot 2024-07-10 194353.png

Dzięki wbudowanemu inteligentemu ANC, które jest wspierane przez Galaxy AI, nowe Galaxy Buds identyfikują dźwięki wokół Ciebie i dostosowują je do Twoich potrzeb tak, aby wrażenia i jakość pozostały na wysokim poziomie. W razie potrzeby ANC potrafi niwelować niepotrzebne i irytujące hałasy, funkcja Voice Detect odpowiednio włączy/wyłączy funkcję ANC i dźwięk otoczenia – dzięki temu będziesz słyszeć wszystko głośno i wyraźnie, a Siren Detect sprawi, że usłyszysz wszystkie syreny i alarmy, aby uchronić Cię przed niebezpieczeństwem*

* Brak inteligentnego ANC w Buds3

Przełam bariery językowe dzięki Galaxy AI

Screenshot 2024-07-10 195455.pngScreenshot 2024-07-10 195521.png

Tryb słuchania 

Aby uzyskać dostęp do trybu słuchania, po prostu dwukrotnie uszczypnij (to nie sen) i przytrzymaj słuchawki douszne, a Galaxy Buds3 Pro będą nadal tłumaczyć to, co mówi Twój rozmówca.

Tryb Konwersacji

Aby uzyskać dostęp do trybu rozmowy, skieruj mikrofon telefonu do rozmówcy, naciśnij krótko Galaxy Buds3 Pro i słuchaj rozmowy tłumaczonej w czasie rzeczywistym.
Po otwarciu aplikacji funkcja Tłumacz zostanie uruchomiona w ostatnio używanym trybie.

W99_0-1720634397858.png
Dzięki technologii transmisji Auracast możesz udostępniać swój strumień audio nieograniczonej liczbie urządzeń. Bez wysiłku przekształć swój telewizor Samsung, smartfon lub tablet Samsung Galaxy w nadajnik radiowy, aby móc nawiązywać kontakt z innymi.

Pozostałe informacje techniczne 

Galaxy Buds3 Pro

Screenshot 2024-07-10 200425.png

Galaxy Buds3

W99_1-1720634836615.png
114 Odpowiedzi
Ozyry
Student
Opcje
Chętnie bym je zamówił w komplecie z galaxy ring 😕
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Ja zamówiłem z zegarkiem, po zwrotach wyjdzie 650zl za Watch7 i Buds3, śmieszna cena.
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Kwota łącznie czy osobno za każdy z tych wyjdzie taka cena?
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Łącznie, zapłaciłem 1097zl do tego zwrot na konto za słuchawki 200zl i za zegarek 250zl. Myślę że cena atrakcyjna jak za nowy sprzęt.
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Słuchawki rzeczywiście przeszły wiele zmian. Czekam już na pierwsze recenzje i jestem ciekaw, jak sprawdzi się nowe ANC. W końcu zmieniono design, a jednocześnie Samsung zachwala AI, więc może zapowiadać się ciekawie.

Ciekawy też jestem, czy poprzedni model słuchawek też otrzyma jakieś udogodnienia. Ogólnie mi bardziej do gustu przypadł poprzedni design, ale to już raczej kwestia gustu.
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Muszę przyznać, że naprawdę bardzo ciekawie to wygląda.

A ta cena Na jakich promocjach? Bo w sumie przy takiej cenie Też może bym się skusił 🤔.
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Promocje, jedna za zakup dwóch produktów, no i kupony od Samsunga, fakt że trzeba będzie poczekać na zwrot tych 450zl trochę ale kiedyś wróci na konto, jak weźmie się jeszcze na raty to jedna jest gratis ale ja nie lubię kredytów, nawet tych 0%
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
No, to rzeczywiście wychodzi opłacalnie. To jest akurat plus takich promocji. No z tymi ratami, to rzeczywiście zawsze jakiś dług, lepiej już dać z góry (oczywiście mówię to z perspektywy kogoś, kto może sobie pozwolić, wiem, że nie każdy może), bo potem nie ma się zawsze jakichś zobowiązań. To miłej przygody z nowymi urządzeniami życzę I gratuluję okazyjnej ceny bo naprawdę bardzo opłacalnie wychodzi.
Mighn
Big Cheese
Opcje
Zostaje czekać na testy... I ciekawe czy będą grać lepiej niż buds pro (bo buds 2 pro grają ciut gorzej od jedynek)...
0 Like