Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Buds 3pro nie rozłączają

(Temat utworzony: 07-09-2024 10:02 PM)
397 Wyświetlenia
xpromar
Voyager
Opcje
Problem polega na tym że po wyciągnięciu z uszu słuchawek i np. zadzwonie do kogoś to połączenie jest w głośniku telefonu, ale kiedy zakończę rozmowę i chce odtworzyć jakąś piosenkę to dźwięk jest w słuchawkach, zamiast w telefonie. Posiadam słuchawki nauszne sony i kiedy ściągam je z głowy rozłączają bluetootha i cały dźwięk idzie z telefonu dopiero jak założe słuchawki to wybudzają się i dźwięk jest w głośnikach słuchawek. W tych samsungach nie można tego też tak ustawić tylko za każdym razem wyłączać bluetootha?
0 Like
15 Odpowiedzi
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Słuchawki po wyjęciu z uszu nie rozłączaj bluetooth, tylko zatrzymują multimedia. Dopiero po włożeniu do etui się rozłączają od telefonu. Nie znalazłem opcjii rozłączenia połączenia z telefonem po wyjęciu z uszu.
xpromar
Voyager
Opcje
I to zmusza użytkownika do ciągłego doładowywania słuchawek, beznadzieja. Jak dla mnie opcja po wyciągnięciu z uszu powinny automatycznie się rozłączać. Logiczne przecież jest że skoro nie mam ich w uszach to po co mam przez nie rozmawiać. Najwidoczniej samsung myśli inaczej.
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ja często wyciągam słuchawki z uszu np. Jak z kimś rozmawiam. Dobrym było by odtwarzanie wtedy wszystkiego przez głośnik w telefonie jeśli słuchawki są wyjęte, tylko utrzymują połączenie żeby wznowić odtwarzania po ponownym włożeniu ich do uszu.

Sugestie możesz złożyć tak jak w poradniku poniżej:
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sugesti%C...
xpromar
Voyager
Opcje
Sony po ściągnięciu z uszu nie ma problemu z rozłączeniem bluetootha i ponownym połączeniem kiedy słuchawki zakładam. W samsungu jak zwykle to co u innych jest standardem u nich musi być rzeczą nie możliwą. 🤦🤦🤦🤦 Liczyłem że jest gdzieś opcja która pozwala na takie działanie w tle. Najwidoczniej technicznie nie dali rady i jest jak jest. Kolejna rzecz zrobiona byle jak. Inni mogą samsung ponownie nie może.
xpromar
Voyager
Opcje
A i kolejny bubel. Gdzie można sprawdzić poziom naładowania etui?
0 Like
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
W widżecie słuchawek i w apce Wearable.
0 Like
xpromar
Voyager
Opcje
Czy możesz wskazać mi gdzie tu jest to etui bo widzę tylko poziom naładowania słuchawek.1725741819500.jpg
0 Like
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
jak nie umieścisz słuchawek (przynajmniej jednej) w etui to go nie zobaczysz...etui musi być otwarte.
xpromar
Voyager
Opcje
Serio czy żarty sobie ze mnie robisz?
0 Like