Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy Buds2 Pro automatyczne łączenie ze smartfonem przy dwóch parach słuchawek

(Temat utworzony: 29-07-2024 02:32 PM)
345 Wyświetlenia
tara27
Apprentice
Opcje

Witam, posiadam telefon Galaxy Note 20 Ultra 5G.

Mój problem jest taki...mam zainstalowane Galaxy Wearable i oprogramowanie do słuchawek Galaxy Buds Pro i Galaxy Buds 2 Pro, pierwsze Budsy łączą się automatycznie po otwarcia etui natomiast "dwójeczki" nie, muszę je łączyć przez przytrzymanie dwóch słuchawek i nie piszę tu o łączeniu dwóch zestawów jednocześnie. Buds 2 Pro łączą się automatycznie, ale tylko jak mam usunięte oprogramowanie do wcześniejszych Budsów. Można to jakoś rozwiązać?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
@tara27 wejdź w Ustawienia telefonu, następnie Podłączone urządzenia, kliknij w Automatyczne przełączanie słuchawek i na dole zaznacz obydwa modele, wtedy powinno być ok.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
ftolu
Pioneer
Opcje
Od jak dawna jest ten problem?
0 Like
tara27
Apprentice
Opcje
Od początku, jak są zainstalowane pojedynczo, to oba zestawy się parują po 3 sekundach po otwarciu etui. Jak mam zainstalowane oba zestawy, to łączy się tylko Buds Pro.
0 Like
ftolu
Pioneer
Opcje
Jedyne, co mogę zaproponować, to zresetowanie połączenia Bluetooth lub zresetowanie słuchawek Galaxy Buds 2 Pro.
0 Like
Rozwiązanie
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
@tara27 wejdź w Ustawienia telefonu, następnie Podłączone urządzenia, kliknij w Automatyczne przełączanie słuchawek i na dole zaznacz obydwa modele, wtedy powinno być ok.
tara27
Apprentice
Opcje

Były zaznaczone oba zestawy, odchaczyłem i zaznaczyłem jeszcze raz i wydaje się, że jest ok, oba się łączą po otwarciu etui. Dzięki za wskazówki, temat puki co zamknięty :smiling-face: