Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung galaxy buds 2 dopasowanie gumek

(Temat utworzony: 28-02-2022 04:51 PM)
9171 Wyświetlenia
WerkaGw
Apprentice
Opcje

Cześć! 

Zakupiłam słuchawki Buds2. Grają przecudownie i jestem w nich zakochana, ale problem mam z dopasowaniem gumek. Najmniejsze wypadają, średnie wypadają, największe rozmiarem są okej, ale przepuszczają WSZYSTKIE dźwięki otoczenia. Ktoś wie, czy kupię osobno jeszcze inne rozmiary gumek? 
30 Odpowiedzi
Doti1983
Helping Hand
Opcje
A na pewno wyłączyłaś szumy z zewnątrz? Masz 3 stopnie przepuszczania odgłosów.
0 Like
WerkaGw
Apprentice
Opcje
Tak, sprawdzałam na wszystkich 3 i na każdym jest dokładnie taki sam dźwięk, ale tylko na dużych gumkach. Na mniejszych dźwięk się zgadza, ale znowu są za małe
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@WerkaGw  Cześć

Do tych słuchawek dostępne są tylko takie gumki jak w zestawie.

0 Like
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Dokładnie możesz próbowac z innymi gumkami np.od sluchawek przewodowych ale wtedy jest taki problem, że etui się nie zamyka lub nie ładuje
KarolZacharek
First Poster
Opcje
Mam ten sam problem.
0 Like
ligaro
Pathfinder
Opcje
Weź gumki z innych słuchawek , ja tak zrobiłem i jest ok. Gumki od słuchawek z aliexpress okazały się lepsze. Po prostu popróbuj
A dźwięk w niektórych utworach na max głośności (Spotify) charczy i na oryginalnych gumkach i na tych ale przynajmniej pewnie leżą w uchu
0 Like
Maja2805
Explorer
Opcje

Witam gdzie kupię inne gumki do słuchawek pytam ponieważ w zestawie są 3 pary i wszystkie są niedopasowane i sluchawki wypadają mi z uszu .

A potrzebuje naprawdę czegoś dobrego ponieważ jak wychodzę z moim amstaffem na dłuższy spacer to nie mam zamiaru co sekundę poprawiać słuchawek. 

Któregoś razu kiedy mój pies skakał za piłka ja zgubiłam słuchawkę dobrze ze znalazłam. 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Maja2805  Witam

W tej kwestii najlepiej kontaktować się z punktami typu Brand Store oraz autoryzowanymi serwisami. Tam będzie można zakupić.

Mighn
Big Cheese
Opcje
Najlepiej poszukać w Internecie pianek... Są dużo lepsze.