Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Buds2 jako pierwsze słuchawki bezprzewodowe

(Temat utworzony: 09-07-2022 11:16 PM)
331 Wyświetlenia
rath
Navigator
Opcje
Przymierzam się do zakupu galaxy buds2, bo aktualne słuchawki z kablem pamiętające s8 nie dają już rady, mam natomiast pytanie co do problemów z uczuleniami o których tak pisano, jestem raczej osobą podatną na wszelkie uczulenia, wiec czy mam się czego obawiać, albo czy podczas używania mogę coś robić, co zapobiegałoby ewentualnym reakcjom alergicznym? Czytalem też coś że teraz w sprzedaży nie ma już tej jednej problematycznej serii, to prawda? 
0 Like
11 Odpowiedzi
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Ja kupiłem i nie mam żadnych problemów, nie jestem alergikiem wiec niestety nie potrafię w tej kwestii się wypowiedzieć ale z moimi wszystko w porządku
rath
Navigator
Opcje
Myślę że to mimo wszystko cenna informacja, bo w tych artykułach narzekali wszyscy, i alergicy i nie, mam wrażenie że były w pewien sposób sponsorowane przez inną firmę, ale upewnić się zawsze warto 🙂
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@rath  Cześć

Również mam już jakiś czas te słuchawki i nie mam do nich żadnych uwag, także polecam :smiling-face:

Mighn
Big Cheese
Opcje
Posiadam Galaxy buds pro, niestety u mnie wywołały alergię zakończona poważnym zapaleniem uszu. Jak w pełni wyleczę uszy planuje sprawdzić z nie oryginalnymi gumkami i mam nadzieję, że to rozwiąże problem, bo w innym wypadku szkoda bardzo dobrych słuchawek i pieniędzy. Dodam, że przed tymi słuchawkami używałem wielu innych słuchawek dokanałowych i nigdy nie miałem problemów z alergią (nie mam też żadnych innych alergii)
Tak więc zalecam ostrożność.
miroON
Big Cheese
Opcje
hejj...mam pytanie na temat tych słuchawek.. ale nie do końca...
jako że przeczytałem gdzieś o promocji chciałbym się was zapytac na temat tych słuchawek ..
posiadam w tej chwili słuchawki przewodowe i myślę nad zamianą na bezprzewodowe
moje pytanie...czy warto zamienić na ten model i jaka jest i czy wogole jest różnica między przewodowymi AKG a tymi GALAXY BUDS 2 ????
0 Like
rath
Navigator
Opcje
Ja tutaj nie odpowiem na wszystko, ale myślę że warto, patrzyłem na słuchawki od kilku producentów, ale wybrałem galaxy budsy bo głośniki z AKG które mam w tablecie naprawdę zachwycają, natomiast przewodowych z AKG nie miałem, a te jeszcze do mnie nie dotarły, więc mogę tylko gdybać na podstawie doświadczeń z tabletem 🤷
0 Like
rath
Navigator
Opcje
Dzisiaj do mnie dotarły, pierwsze wrażenia super, dzięki wszystkim za porady :smiling-face:
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@rath, podziel się opinią po jakimś czasie. Ja przymierzam się do tych słuchawek, bo chcę spróbować czegoś więcej, niż moje ulubione i ubóstwiane Buds Live. 🙃

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

rath
Navigator
Opcje
Jestem, myślę że mam już z nimi dużo doświadczenia, jak dla mnie cudo, dźwięk głęboki, dobre basy, i pomimo skłonności do alergii, nie odczuwam najmniejszego dyskomfortu, myślę że nie skłamię mówiąc że to moje najlepsze słuchawki jakie miałem 🙂