Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy Buds jedna słuchawka gra ciszej

(Temat utworzony: 10-06-2020 10:45 PM)
63327 Wyświetlenia
Joz3K
Apprentice
Opcje

Witam jestem posiadaczem słuchawek Galaxy Buds od 3 miesięcy i z dnia na dzień jedna słuchawka zaczęła grać ciszej, pozostaje gwarancja czy jakieś inne opcje?

Przejdź do rozwiązania
169 Odpowiedzi
jan22222222
Journeyman
Opcje
Dobrze, spróbuję
0 Like
jan22222222
Journeyman
Opcje
Dobrze, sprawdzę wszytko dokładnie
0 Like
Macias_23
Explorer
Opcje
Siema, jedna sluchawa z ***** zaczela mi ciszej grac nic nie pomoga. Ile moze kosztowac serwis i gdzie najlepiej?
0 Like
Luckas1
Pioneer
Opcje
Hej, o serwisie Samsunga zapomnij. Miałem to samo z buds 2 pro - oznajmiono mi, że jest zabrudzenie mechaniczne, a naprawa to koszt nowych słuchawek. A prawda jest taka, że siatki na jednej i drugiej słuchawce wyglądają tak samo, a nawet ta "brudniejsza" gra właśnie normalnie, a druga, jakby wyciszona prawie na maxa.. Problem na pewno nie jest w zabrudzeniu, ale serwis najpierw patrzy przez lupę, jak zobaczy, że siateczka nie jest czysta, to dalej już nie sprawdzają. I jeszcze życzą sobie 100 zł za diagnozę, ewentualnie utylizacja, nieodpłatnie. Z forum wiem, że nie byłem jedynym. Budsy kupione w Media Expert za 700 zł. Używane pół roku, teraz siedzą sobie w szufladzie.
Damel
Explorer
Opcje
Teraz sprawdz, bo ja wczoraj nie mogłem. Dziś sprawdziłem i działa
0 Like
m4tekt
Voyager
Opcje
Weź sobie je rozbierz, to jest bardzo proste i je wyczyść.
0 Like
Opcje
Dzień dobry, mam do Państwa pytanie posiadam słuchawki Jabra 7 Active kiedy podłączam je do Samsunga kiedyś 10+ jedna słuchawka lewa gra ciszej po przejściu na Samsunga 24+ mam tą samą sytuację. Na zegarku Garmin 6 Sapphire słuchawki grają równocześnie głośno. Na innych telefonach iPhone, Huawei słuchawki podłączone do telefonu grają równocześnie głośno. Czy Samsung ma politykę, że tylko ich słuchawki mogą być sparowane z urządzeniem i grac równocześnie głośno? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Ponieważ nie przychodzi mi już nic do głowy.
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, na pewno nie jest tak, że Samsung obniża jakość dźwięku słuchawek od innych producentów. Próbował Pan je parować ponownie?
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Samsung nie blokuje w żaden sposób podłączenie innych słuchawek do swojego telefonu. Podobny przypadek miałem na telefonach Xiaomi kiedy to słuchawka grała tylko jedna, problemem był błąd oprogramowania. Nie ma Pan możliwości sprawdzić na innych słuchawkach?
Opcje
Tak odinstalowałam nawet aplikacje Jabry nic nie pomogło tak, parowanie na nowo nic nie pomaga
0 Like