Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy Buds jedna słuchawka gra ciszej

(Temat utworzony: 10-06-2020 10:45 PM)
63119 Wyświetlenia
Joz3K
Apprentice
Opcje

Witam jestem posiadaczem słuchawek Galaxy Buds od 3 miesięcy i z dnia na dzień jedna słuchawka zaczęła grać ciszej, pozostaje gwarancja czy jakieś inne opcje?

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Joz3K @mirudo24 @PrzemekM pozwolę sobię na małą uwagę: Cichy dźwięk w lewej słuchawce Galaxy Buds +.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

169 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Joz3K, spróbuj zresetować słuchawki z poziomu aplikacji Galaxy Wearable. Możesz również rozładować słuchawki całkowicie a następnie naładować i sprawdzić czy to coś pomoże. Jeżeli żadna z tych wskazówek nie okaże się pomocna to obawiam się, że konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym. Zaczekaj również na wskazówki od innych użytkowników.

Joz3K
Apprentice
Opcje
Próbowałem to wszystko 😞 Jestem ogólnie osoba której woskowina w uszach wręcz wypływa czy istnieje szansa że ona zatkała jakoś przepływ ?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Joz3K  Tak w takim przypadku   mogło dojść do zabrudzenia słuchawek. 

0 Like
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Joz3K @mirudo24 @PrzemekM pozwolę sobię na małą uwagę: Cichy dźwięk w lewej słuchawce Galaxy Buds +.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Joz3K
Apprentice
Opcje
Jak to wyczyścić ?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Joz3K  Zapoznaj się z powyższym linkiem na temat cichej lewej słuchawki, natomiast jeżeli to głębokie zabrudzenie to ciężko będzie Ci to wyczyścić, jedynie te okolice, które są dostępne po zdjęciu gumki.

Marek1966
Journeyman
Opcje
Mam podobny problem, tylko ciszej gra prawa. Najgorsze jest to, że na słuchawki bluetooth gwarancja 12 miesięczna w kwietniu się skończyła.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Marek1966  z tytułu rękojmi to nie jest przypadkiem 2 lata  u sprzedawcy ?

matrix526
Student
Opcje

Witam. Mam problem polegający na cichym działaniu prawej słuchawki najprawdopodobniej dostał mi się brud do środka za tą kratkę czy jest jakaś możliwa opcja pozbycia się brudu z wewnątrz słuchawki?