10-06-2020 09:29 PM
Mam banalne pytanie ale jestem zielona w tym temacie i byłaby wdzięczna za pomoc. Jak to jest jak laduje słuchawki w etui a słuchawki były mało rozładowane a etui prawie całkiem to jak to jest. Słuchawki się naładują pierwsze , etui będzie dalej ladowac to nie szkodzi skuchawkom? Czy powinnam wyjąć w trakcie ładowania słuchawki a zostawić samo etui do ładowania czy nie ma to znaczenia i sluchawki się "nie przeladuja"? To moje pierwsze tego typu sluchawki więc i wiedza znikoma
10-06-2020 09:56 PM
@Viki, na początek zerknij do instrukcji użytkownika, gdzie znajdziesz przydatne informacje odnośnie ładowania słucawek. Producent nie informuje o niebezpieczeństwie przeładowania słuchawek więc nie należy się tym przejmować. Ładuj urządzenie tak jak Tobie wygodnie. Ja zawsze ładuję etui ze słuchawkami w środku.
10-06-2020 09:59 PM
@mirudo24 wertowalam instrukcje ale tego typu informacji nie znalazlam. Rozumiem ze za kazdym razem kiedy wkladam sluchawki do etui sa one doladowywane z baterii wbudowenej w etui?
10-06-2020 10:09 PM
@Viki, dokładnie tak. Za pomocą diod na obudowie możesz sprawdzić czy słuchawki są obecnie ładowane. Zerknij na poniższy wycinek z instrukcji użytkownika.
19-08-2020 10:59 AM
Dzień dobry,dołączę się do pytania... czy gdy nie używam słuchawek powinienem je przechowywać w etui? czy na zewnątrz żeby ich co chwilę nie doładowywać? Bo np.gdy leżą na zewnątrz szybko się rozładowują baterie ok doby. Czy tak powinno być?
19-08-2020 11:21 AM
Czy zaglądałeś do instrukcji na stronę 12 ?
19-08-2020 11:43 AM
Czytałem,ale jak widać nie dość wnikliwie Dziękuję!
17-02-2022 01:18 AM
18-02-2022 09:06 AM
@Zvzv, hej! Bardzo dobre pytanie zadajesz, moje zdanie na ten temat, żeby postępować tak samo, jak z bateriami w innych urządzeniach, czyli ładować etui zanim jeszcze poziom baterii zejdzie do 0, na pewno to korzystnie wpłynie na jej stan, nawet jak słuchawki nie są używane. Ja tak robię ze starym telefonem i laptopem, których nie używam, co jakiś czas doładowuję baterię, żeby poziom naładowania nie schodził do 0% i odkładam urządzenie do szuflady.
18-02-2022 11:03 AM