Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Etui dla s20fe

(Temat utworzony: 31-10-2021 05:42 PM)
342 Wyświetlenia
User_2021
Journeyman
Opcje
Cześć,  może ktoś polecić etui które świetnie pasuję do telefonu i dobrze zabezpiecza?
Dziękuję 
10 Odpowiedzi
TomekTcz
Pathfinder
Opcje
Mam takie. Jest całkiem ok nie ślizga się. Mile w dotyku.
https://nillkin.sklep.pl/product-pol-20445-Etui-Nillkin-Textured-do-Samsung-Galaxy-S20-FE-Czarne.htm...

Planuje kupić jeszcze ringke onyx i może jakiś Spigen. Te trzy firmy używam zawsze jestem zadowolony.

Z cienkich i przezroczystych to nillkin natur bardzo spoko jest.
User_2021
Journeyman
Opcje
Dziękuję bardzo za odpowiedź.
Właśnie tego nie widziałem, dziękuję. Przeważnie spigen pokazuje w necie więc zastanawiałem nad alternatywa.
Pytanie czy chroni w jakikolwiek sposób w razie upadku? I czy założenia folii nie koliduje?
0 Like
TomekTcz
Pathfinder
Opcje
Lekko nachodzi na ekran. Na aparat też. Mam folie jest ok jest miejsce. Nic nie powinno się odklejać.
jaro5
Pathfinder
Opcje
Hej ja mam Etui Rearth Ringke Fusion i jest ok a używam w różnych warunkach...polecam a kupiłem na sklep pancernik..oczywiście nie chce reklamować sklepu więc wybór należy do ciebie. Co do szkła na ekram to 3mk
prodchampionboy
Pioneer
Opcje
Jak etui to tylko z MobilFox FullShock 2.0 wygrawa ze wszystkimi ostatnio S20+ spadł mi w ich etui z około 6-6,5 m i nic telefon jak nowy a etui ma jedną małą ledwo widoczną ryskę w narożniku
User_2021
Journeyman
Opcje
Dziękuję, właśnie widać te testy z upadkiem z wysokości i dziwie się że wszystko ok. Wychodzi na to że trzeba kupować wraz z ich folią?

Bo odnośnie folii to wybrałem clear plex https://www.facebook.com/clearplexpolska/videos/923771748562490/

W sumie wychodzi trochę za dużo jeżeli do folii za 80 kupić etui za 100.
0 Like
TomekTcz
Pathfinder
Opcje
Zamawiam tego. Kiedyś użyłem ringke na moto g2 i było najlepsze jakie miałem dotychczas na różnych tel. Nie pogrubiał. Dobry chwyt i długo służyło.
Polecam spróbować. Ja na Amazon, bo mam prime. Screenshot_20211101-164500_Amazon Shopping.jpg
0 Like
User_2021
Journeyman
Opcje
Dziękuję za polecenie. Zastanawiam się czy chroni przed upadkiem na plecy, jak spigen na przykład
0 Like
TomekTcz
Pathfinder
Opcje
Kupiłem parę zdjęć Spigen Onyx
Jest bardzo spoko lepszy w chwycie niż nillkin textured. W nillkin miałem parę razy, że prawie wypad z ręki. Tu jest wiele lepiej. Ekran też chroni wystaje nad ekranem. Aparat tak samo.

Na żywo wygląda ładniej 😛10944_1174.jpg10936_1178.jpg10940_1176.jpg10942_1175.jpg