Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Buds3 pro - trzeszczenie podczas połączenia

(Temat utworzony: 14-08-2024 04:31 PM)
651 Wyświetlenia
Haborym
Helping Hand
Opcje
Cześć, 

Czy ktoś jeszcze spotkał się z sytuacja ze nowe buds3 pro trzeszcza podczas połączenia, a rozmówcy twierdzą dodatkowo ze przerywa rozmowę? 🤔 #Samsung #Buds3Pro #Problem
0 Like
22 Odpowiedzi
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
@Habirym niczego takiego nie doświadczyłem, a często prowadzę rozmowy przez słuchawki.
Haborym
Helping Hand
Opcje
A masz również włączone oświetlenie paska led?
0 Like
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
sprawdzałem zarówno przy włączonym podświetleniu jak i bez.
PatrykF
Expert
Opcje

@Haborym W jednym z tematów użytkownicy połączyli włączenie światła LED z problemami w czasie rozmowy. Prześlij raport o błędach poprzez apliakcję Samsung Members i najpewniej trzeba będzie czekać na aktualizacje.

ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
Sprawdzalem u siebie. Nie ma znaczenia czy ledy sa wlaczone czy nie. Polaczenie jest ok. Zarowno ja jak i rozmowca slyszymy sie bez problemu. Zadnych trzaskow, zrywania polaczen, nic. Wszystko jest ok
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
@Haborym dziś sprawdziłem bardziej szczegółowo i jak pisałem również w tym wątku
https://eu.community.samsung.com/t5/akcesoria/buds-3-pro-rwące-połaczenie-telefoniczne-przy-włączony...
przy włączonym trybie mrugania ledów słychać sporadycznie trzaski zarówno u mnie w słuchawkach jak i u rozmówcy w telefonie.
0 Like
Haborym
Helping Hand
Opcje
Tak dokładnie taki sam efekt występuje u mnie, ale w przypadku jak leady włączone są na stałe lub wyłączone wszystko jest ok.
Daniel2015
Pathfinder
Opcje
Witam,

Podczas rozmowy przez słuchawki Buds 3 Pro słychać trzeszczenie. Podczas rozmowy telefonicznej. Co jakiś czas, czy zauważyliście ten problem? U siebie
Daniel2015
Pathfinder
Opcje
Ja mam ten sam problem. Przy rozmowie telefonicznej przez słuchawki co jakiś czas słychać trzeszczenie.
0 Like