Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z bluetooth

(Temat utworzony: 29-12-2024 03:01 AM)
178 Wyświetlenia
Adamo9756
First Poster
Opcje
Witam, mam problem z moim samsungiem m35. Połączyłem telefon z radiem samochodowym przez bluetooth, jednak nie dało się przesyłać dźwięku. W ustawieniach połączenia bluetooth z radiem jest ikonka "dźwięk" dotycząca przesyłania dźwięku z telefonu na radio w samochodzie, którą można włączyć. Niestety ikonki nie dało się kliknąć i od razu rozłączało telefon z radiem. Ma ktoś jakieś pomysły, co może być problemem?
0 Like
14 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Jaki to model radia? Rozumiem ze telefon został sparowany z radiem samochodowym?
Mwwm
Explorer
Opcje
Jakie radio?
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, co to za model radia? Czy po zmianie źródła dźwięku na Bluetooth w Radiu, problem występuje? Inne telefony łączą się poprawnie?
Adamo9756
First Poster
Opcje
3C8035195H. Tak, telefon został sparowany z radiem samochodowym
0 Like
Adamo9756
First Poster
Opcje
3C8035195H

0 Like
Adamo9756
First Poster
Opcje
3C8035195H
Po zmianie źródła dźwięku na bluetooth nic się nie zmienia. Po włączeniu muzyki leci ona dalej z telefonu, pomimo komunikatu, że telefon został pomyślnie połączony. Inne telefony łączyły się poprawnie, nigdy nie miałem z tym problemu.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To radio chyba od VW? Ale z tego co pamiętam, to w tych radiach bluetooth służył chyba tylko do rozmów.
0 Like
Adamo9756
First Poster
Opcje
Tak, to radio od VW. Właśnie też tak myślałem, że będzie tylko do rozmów, ale muzykę dało się normalnie puszczać z wielu urządzeń.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Wiem ze tego typu radia kodowało sie VCDS-em, by bluetooth działał jak AUX, lub dokupowało sie adapter wpinając z tyłu radia. A juz Pan odtwarzał jakąś muzykę na tym radiu i innego telefonu? Na Pana miejscu zresetował bym jeszcze radio.