ANC (Aktywna Redukcja Szumów) to technologia dzięki której możemy skutecznie odciąć się od... Wyświetl post
Zwiększ swoje możliwości
Custom List Message Item |
---|
ANC (Aktywna Redukcja Szumów) to technologia dzięki której możemy skutecznie odciąć się od... Wyświetl post |
Nowa seria słuchawek Samsung Na tegorocznym wydarzeniu Galaxy Unpacked zaprezentowano dwie nowe wersje... Wyświetl post ![]() Tak, musisz je mieć w rękach i wtedy palcami przytrzymac za pałąki obie słuchawki jednocześnie. Jeśl... Wyświetl post |
W tym wątku zachęcam wszystkich do informowania oraz prowadzenia dyskusji odnośnie aktualizacji oprogramowania dla słuchawek Galaxy Buds3 oraz... Wyświetl post Rzeczywiście nie dziala to na rowerze czy ogolnie w ruchu wiec funkcja dla mnie zbedna a tak dobrze ... Wyświetl post |
Mamy 2 pary Galaxy Buds Pro 3, srebrne i białe. Obie wersje mają pęknięcia obudowy w tym samym miejscu po miesiącu używania. Żadnych upadków, etui... Wyświetl post @Julka96 To nie ma innego wyjścia niż serwisować. Tu znajdziesz najbliższe:https://www.samsung.com/p... Wyświetl post |
Witam poszukuję odpowiedzi jak to jest z tym sterowaniem za pomocą panelu dotykowego. O ile regulacja głośności zarówno więcej jak i mniej na lewej... Wyświetl post |
Kilka dni temu kupiłem nową kartę microSD Samsung Pro Plus 128 GB. W teorii powinna ona mieć prędkości do 180 MB/s odczytu i 130 MB/s zapisu. Mam... Wyświetl post @szerwony Jeżeli zrobiłeś odpowiednie testy i parametry karty nie znajdują się w sugerowanych przez ... Wyświetl post |
Witam. Czy wy tez macie problem z baterią w słuchawkach. Na jednej mam 93procent a drugiej 35. Co się dzieje. Wcześniej tak nie było Wyświetl post Na początek jak prawi kolega @Wiatrak24 wykonaj reset słuchawek z poziomu apki Wearable, przy okazji... Wyświetl post |
Witam, Przyszły do mnie słuchawki budns 3 pro też taka macie że wydaje się grają cicho? Wyświetl post Nic nie robiłem tylko bawiłem się ustawieniami ale nie pomaga. Kupiłem je 2 tygodnie temu. Wyświetl post |
Zgubione słuchawki? Sprawdź, jak możesz je znaleźć! Słuchawki bezprzewodowe oferują możliwość pozbycia się plątaniny kabli i przewodów... Wyświetl post Witam Na zlokalizowanie słuchawek pozwala aplikacja Samsung Find. Aby ją sprawdzić wjedź w usatwirni... Wyświetl post |
Witam pisze z takim problemem, gdyż mam słuchawki galaxy buds 2 od co najmniej 3 lat i niestety po 3 latach zaczęły się kłopoty. Jakiś miesiąc temu... Wyświetl post @Szimonakyyy jeśli za poradą kolegi @Wiatrak24 nie pomógł reset z poziomu apki Wearable i czyszczeni... Wyświetl post |
Witam serdecznie, Otóż mam problem z lewą słuchają która nie chce się połączyć z bt. W aplikacji Galaxy wear pokazuje, że prawa słuchawka ... Wyświetl post |
[PORADNIK] Rysik S-Pen i jego zalety. Witam! W tym... Wyświetl post |
Cześć, czy u was też w słuchawkach Galaxy Buds 3 Pro górna klapka etui ładującego jest lekko przesunięta do tyłu? Kiedy ściskam etui, słuchawki... Wyświetl post @fredziu, Da się. Czarne etui występuje pod oznaczeniem GH82-35154A i możesz je zamówić, np. w sklep... Wyświetl post |
W tym wątku zachęcam wszystkich do informowania oraz prowadzenia dyskusji odnośnie aktualizacji oprogramowania dla słuchawek Galaxy Buds3 oraz... Wyświetl post Rzeczywiście nie dziala to na rowerze czy ogolnie w ruchu wiec funkcja dla mnie zbedna a tak dobrze ... Wyświetl post |
Ot tak po prostu przestało działać wybieranie głosowe muzyki jaki i odbierz połączenie. Tak samo klik fizyczny nie działa odnośnie zmiany utworu... Wyświetl post |
Dioda na etui mruga cały czas na czerwono gdy słuchawki są w środku chociaż są w 100% naładowane. Miał ktoś podobny problem i zna rozwiązanie? Wyświetl post Też słyszałem że taki problem może powodować ostatnia aktualizacja i wcale nie musi dotyczyć wszystk... Wyświetl post |
Witam, czy ta ładowarka jest oryginalna? Wyświetl post To chyba oryginał. Tylko ładowarki od Samsunga pokazują superszybkie ładowanie. Ładowarka innej firm... Wyświetl post |
Cześć , wczoraj poza domem korzystając ze słuchawek zgubiłam jedną. Próbowałam ją namierzyć przez Smart things Find ale cały czas mam błąd odczytu.... Wyświetl post pomagałem szukać słuchawki innej firmy, człowiek ogarnął się max 30min po zdarzeniu, mimo że w telef... Wyświetl post |
Zauważyłem, że po ostatniej aktualizacji moje słuchawki Buds3 grają zdecydowanie inaczej (gorsza jakość dźwięku). Próbowałem już usuwać słuchawki i... Wyświetl post Resetowałem ustawienia w aplikacji Wearable oraz uruchamiałem ponownie telefon, dodatkowo usuwałem s... Wyświetl post |
Problem polega na tym, że słuchawki piszczą jak są zamknięte, lub jak się lekko otworzy. Pisk jest bardzo wysoki Wyświetl post @k4milO Nie zalałeś, albo nie zamoczyłeś ich? Zwykle coś takiego ma miejsce przez sprzężenie czujnik... Wyświetl post |
Problem z ładowaniem Samsung Buds 3 Pro - Posiadam słuchawki 5 dni, ani razu nie spadły, a czasem nie ładuje mi się prawa słuchawka. Czym to może... Wyświetl post @ajaskolski77 problem znany, poczytaj Pechowe słuchawki Samsung Galaxy Buds 3 Pro. Znów popsute http... Wyświetl post |
Cześć mam powerbank samsung 20000mah. Pierwszy raz mam powerbanka i podpiolem go do ładowarki i cały czas miga jedna z 4 kropek. To oznacza że się... Wyświetl post Cześć, Tak, dioda miga podczas ładowania, potem jedna będzie świecić ciągle, a druga migać, i tak do... Wyświetl post |
Poleci ktoś jakieś ustawienia do słuchawek Buds3 Pro ?? 😁 😁 Wyświetl post |