Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Buds 3 pro cicho grają

(Temat utworzony: 19-08-2024 07:40 PM)
663 Wyświetlenia
Winerek
Explorer
Opcje

Witam,

Przyszły do mnie słuchawki budns 3 pro też taka macie że wydaje się grają cicho?

0 Like
8 Odpowiedzi
Aros12
Voyager
Opcje
Nie, grają raczej normalnie
Winerek
Explorer
Opcje
A jak z basowoscia? Mam bunds 2 zwykle i dziś mi przyszły 3 pro i powiem tyle dla mnie bez różnicy czy to na tle basowym czy grania. Ustawienia mam te same 😮💨 Gdzie sprawdzic cały ich potencjał?
0 Like
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
Poszukajcie ustawień w aplikacji Wearable, aplikacja słuchawki, Jakość dźwięku i efekty, Korektor. Co do siły głosu to można fizycznie zadziałać przyciskiem w telefonie +/- lub na słuchawkach gestem góra/dół, u mnie grają dobrze, ustawienia powyżej 3/4 suwaka to dla mnie za głośno.
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
Potwierdzam słowa przedmówców. U mnie graja mega głośno i basowo, jakies 50 % to dla mnie raczej max. Bas jest soczysty, wysokie tony nie sa drazniace a calosc jest przyjemna w odsluchu
Winerek
Explorer
Opcje
Ok. A używacie yt music?
0 Like
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
Tak, wszelkich apek muzycznych i wszędzie jest ok, powiem więcej dźwięk w tych słuchaweczkach to chyba jedyna rzecz do której nie mogę się przyczepić, a testuję je ponad miesiąc.
0 Like
Alastar
First Poster
Opcje
Jestem w takiej samej sytuacji, myszę o dokonaniu zwrotu 3 pro, redukcja hałasu na tym samym poziomie, dźwięk tylko na kroplę lepszy, ale płacisz za to na 700 więcej...
0 Like
Guzdeg
First Poster
Opcje
Mam s23u i buds 3 jeśli chodzi o bass to jest gorzej jak buds 2.. ustawieniami troszke poprawisz ale tragedia jest. Ci co pisza, że jest nich bass to chyba pierwszy raz używają sluchawek🤷