Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Buds Live jedna słuchawka nie działa

(Temat utworzony: 12-04-2022 08:39 AM)
1213 Wyświetlenia
marrutaq
First Poster
Opcje
Cześć, przez przypadek zasnąłem z lewą słuchawką w uchu i po tym (chyba) przestała działać. Włożona do pudełka kontaktuje (świeci się czerwona dioda) ale nie przestaje się ładować - zużywa baterie obudowy, dopóki ta się nie rozładuje i nie łączy się z telefonem. Czy macie jakieś pomysły jak można to naprawić?
0 Like
13 Odpowiedzi
KoLoLoLo
Helping Hand
Opcje

Zacząłbym od rozlaczenia słuchawek i sparowania ponownie, jak nie pomoże to serwis.

#K#O#L#O#L#O#L#O#
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@marrutaq  Cześć

Spróbuj podłączyć do ładowania słuchawki na dłuższy czas niż normalnie, można jeszcze ewentualnie je zresetować.

Members_TESRnbk
First Poster
Opcje

Witam, zalalam wodą sluchawki buds2. Niestety jedna nie dziala. Macie jakies rady?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_TESRnbk  Witam

Niestety pozostaje tylko serwis.

Members_TESRnbk
First Poster
Opcje

Galaxy wearable tez nie wyszukuje moich sluchawek wiec chyba pozostaje serwis

0 Like
WaleWiadro420
Pioneer
Opcje
Witam, od 2 dni prawa słuchawka w ogóle nie chcę się sparować z urządzeniem, reset nie pomógł. Obecnie tylko lewa słuchawka jest sparowna z urządzeniem, a prawa ani rusz, jak włożę ją do etui to normalnie świeci się dioda ładowania. Miał ktoś podobny problem?

Edit: lewa słuchawka też zaczęła świrować, gra 5-10 minut i sie rozłącza, dopiero po otworzeniu etui, łączy się z urządzeniem.

kantek
Pathfinder
Opcje
Miałem w Buds2 pro. U mnie wystarczyło włożyć słuchawki do etui i zamknąć je na chwilę
0 Like
WaleWiadro420
Pioneer
Opcje
Też myślałem, że pomoże, ale obie leżały w etui od wczoraj i prawa dalej nie daje znaku życia.
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie reset słuchawek w aplikacji Galaxy Wearble.
0 Like