Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Buds 3 Pro vs PC

(Temat utworzony: 13-08-2024 04:22 PM)
1357 Wyświetlenia
miszu
Explorer
Opcje
Czy ktoś zmaga się z problemem z połączeniem z laptopem, stabilnoscia itp? Korzystam z s23 + 2 różne laptopy (dell i huawei). Po pierwszym dniu już jestem zawiedziony. Dell dramat, rozłącza połączenie, nie da się korzystać z buds'ow. Przy przełączaniu manualnym między urządzeniami nie jest zatrzymywana muzyka na odłączanym urządzeniu co jest mega uciążliwe (chyba, że jest z s23 na pc, wtedy jest pause). Moje stare słuchawki innej marki dużo lepiej sobie radziły niż flagowe Buds...
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
W przypadku urzadzen służbowych, rzadko dokonuje się aktualizacji ich sterowników oraz BIOS'u. Na Twoim miejscu, poprosiłbym dział IT o zaktualizowanie laptopa, do najnowszych sterowników i BIOS'u . Dopiero wtedy sprawdziłbym działanie słuchawek. Firma Dell dość często wydaje nowe wersje sterowników oraz BIOS'u.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

21 Odpowiedzi
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
U mnie w połączeniu z laptopem (Acer) jak i telewizorem (Philips) sprawują się idealnie, nie rozłącza połączeń, sterowanie też działa ok.
miszu
Explorer
Opcje
Dzieki za odpowiedź. A jak np przełączasz urządzenie z Acera na tel to Youtube gra dalej na laptopie na głośniku?
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
Tak dokładnie, jak przełączę słuchawki na telewizor lub telefon z laptopa to muzyka w laptopie przełącza się na głośniki.
miszu
Explorer
Opcje
Dzięki za sprawdzenia. Idealną dla mnie sytuacją bylaby opcja pause po zmianie urządzenia działająca w obie strony a nie tylko z tel na inne urządzenie. Co nie zmienia faktu, że mój firmowy Dell gryzie się strasznie z Buds.. 😕
Rozwiązanie
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
W przypadku urzadzen służbowych, rzadko dokonuje się aktualizacji ich sterowników oraz BIOS'u. Na Twoim miejscu, poprosiłbym dział IT o zaktualizowanie laptopa, do najnowszych sterowników i BIOS'u . Dopiero wtedy sprawdziłbym działanie słuchawek. Firma Dell dość często wydaje nowe wersje sterowników oraz BIOS'u.
DanielR1
Pioneer
Opcje
A sprawdź sobie profile zasilania w Windows może jest właczone oszczędzanie energii , tam szukaj .
Adam1214
Journeyman
Opcje
Po pobraniu aplikacji Buds na Windows 11 i sparowaniu słuchawek z laptopem (Lenovo Yoga) pokazuje, że wszystko jest w porządku, dźwięk ma być ze słuchawek, natomiast w słuchawkach cisza i po chwili ich rozłącza, a dźwięk leci z głośnika w laptopie, potem samo znów łączy, ale cisza. Ktoś już rozwiązywał taki problem?
0 Like
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
@Adam1214 sprawdzałeś czy w laptopie masz aktualne sterowniki?
0 Like
Adam1214
Journeyman
Opcje
Odinstalowałem całkowicie z menedżera urządzeń bt w laptopie reinstalowałem aplikacje buds i na nowo ale też nie poszło. Rozłącza ich co chwile a nawet jak są połączone to nie grają