Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Buds 3 Pro - brak zakładki "Zaawansowane opcje jakości"

(Temat utworzony: 26-07-2024 07:19 PM)
574 Wyświetlenia
Rebello
Apprentice
Opcje
Na filmiku Samsunga widać, że w opcjach tych słuchawek powinna być zakładka "Zaawansowane opcje jakości" żeby móc włączyć UHQ. Niestety u mnie tej zakładki nie ma. Może ktoś miał podobny problem i zna rozwiązanie. Telefon S24 Ultra.

image

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PatrykF
Expert
Opcje

@Rebello Póki co działa to na Foldach i Flipach 6. Na S24 przyjdzie wraz z One UI 6.1.1.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 Odpowiedzi
Rozwiązanie
PatrykF
Expert
Opcje

@Rebello Póki co działa to na Foldach i Flipach 6. Na S24 przyjdzie wraz z One UI 6.1.1.

Rebello
Apprentice
Opcje
Dzięki wielkie za info. Szkoda, że pracownik Samsunga na chacie każe mi wysyłać je do serwisu xD
JohnyPlay
Journeyman
Opcje
Ja mam s23, to nie będę miał tych opcji?
0 Like
AdrianS
Expert
Opcje

Hej @JohnyPlay,

Model S23 jest jeszcze wspierany do wiosny 2028 według oficjalnej informacji, ale jeśli chodzi o nakładkę UI 6.1.1, to nie wiadomo jakie urządzenia ją otrzymają. Warto weryfikować to na bieżąco. Aktualne UI S23 to 6.1 więc jeszcze tych funkcji nie będzie.

Pozdrawiam.

seba2000x
Apprentice
Opcje
Witam.
Posiadam S24 Ultra 

W aplikacji Wearable w ustawieniach słuchawek nie mam opcji włączenia tej jakości tj Zaawansowane opcje jakości

Wszystkie aktualizacje zrobione. 

Co z tym zrobić? 

image

image

mateuszAk
Journeyman
Opcje
Na obecną chwilę chyba jest tylko dostępna ta opcja na Flip6 i Fold6.
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
@seba2000x nic z tym nie zrobisz, jak na razie to tylko najnowsze Foldy i Flipy to mają na inne modele wprowadzą wraz z wersją UI 6.1.1 tak że trzeba zaczekać...
PS.
Tu podobny wątek:
https://eu.community.samsung.com/t5/akcesoria/buds-3-pro-brak-zakładki-quot-zaawansowane-opcje-jakoś...
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
@seba2000x
W Opcjach Programisty możesz to póki co ustawić.1724177132931.jpg