Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Buds 2 pisk w lewej słuchawce

(Temat utworzony: 30-05-2024 10:33 PM)
392 Wyświetlenia
JA78
Student
Opcje

Witam, 

Kupiłem telefon S 21 fe w Media M.
W tym czasie na Samsung members była promka, że przy zakupie tego modelu dostaje się słuchawki Buds 2. 
Słuchawki dostałem, ale po miesiącu w lewej słuchawce słychać pisk co 3-4 sek.
Gdzie mogę reklamować te słuchawki jeżeli nie zostaly zakupione w sklepie ?
Z góry dzięki za info.
34 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Members_MwkOLOp, pozostaje zatem zwrócić się do najbliższego autoryzowanego punktu serwisowego: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Tymuszor
Navigator
Opcje
Dzień dobry. 
Posiadam samsung buds 2 i lewa słuchawka gdy ruszam głową piszczy nie miałem czasu tego naprawić BYŁY ONE REGULARNIE CZYSZCZONE.  I nie ważne czy anc jest włączone czy nie ale mimo wszystko piszczy nie zawsze ale piszczy.
Pozdrawiam
0 Like
Michałxuz
Journeyman
Opcje
Mi odrzucili reklamację z powodu rysy na słuchawce. Dostałem kosztorys naprawy tej rysy na 300PLN pisków nawet nie sprawdzili. Dobrze że nie kupiłem ich tylko dostałem w promocji bo bym się wkurzył 😂
Masakra.20241119_165443_1000024003_1732031685.jpg
0 Like
KristoferSzcz
First Poster
Opcje
Przed chwilą zauważyłem że lewa słuchawka buds 2 przy włączonym ANC lub dźwięku otoczenia piszczy. Z prawą jest wszytsko w porządku. Gdy zakrywam mikrofony ton piszczenia się zmienia ale piszczy nadal. Przy wyłączonym ANC nic się nie dzieje. Sluchawki normalnie i bez zniekształceń odtwarzają dźwięk, resetowanie nie pomogło.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KristoferSzcz, Pozostaje jeszcze sprawdzić, czy otwory mikrofonów nie są zabrudzone. Potem zostaje tylko serwis.

Autoryzowane Centra Serwisowe
https://www.samsung.com/pl/support/service-center/