Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ładowarka bezprzewodowa na dwa urządzenia

(Temat utworzony: 15-01-2021 10:54 PM)
444 Wyświetlenia
Michał1988
Explorer
Opcje

Witam :smiling-face:

Mam Samsunga S10 oraz Watch 3 45mm.

Zastanawiam się nad zakupem ładowarki Samsung, która będzie w stanie ładować jednocześnie dwa urządzenia naraz - bezprzewodowo.

Znalazłem takie modele:

- Samsung Duo EP-N6100 - model w którym telefon ładuje się na "stojąco" 

-Samsung Wireless Charger Duo Pad EP-P5200TWEGWW - w tym modelu telefon i zegarek ładują się na "leżąco"

- Samsung 3 w1 EP-P6300TBEGEU - umożliwia ładowanie na "leżąco" trzech akcesoriów telefon, słuchawki buds live! oraz galaxy watch -- czy w przypadku tej ostatniej ładowarki można nią ładować budsy plus również?

Czy ww modele różnią się szybkością ładowania? którą wybrać najlepiej mając: S10, Watch 3 oraz galaxy buds plus.

0 Like
2 Odpowiedzi
RafalNycz
Journeyman
Opcje
mam tą poziomą, szybkie ładowanie obsługuje, naładujesz nia 2 tel, tel i zegarek albo słuchawki nie da się ladowac zegarka i słuchawek jednoczesnie
0 Like
anonim2
Pathfinder
Opcje
Duo Pad / P5200 ma autorski Wireless Fast Charge 2.0 do ładowania z większą mocą niż 10W (producent nie podaje ile, w jednych źródłach mowa o 12.5W w innych 15W). Podobne możliwości ma innu model stojący N5200.
Pozostałe - niestety obsługują jedynie zwykłe fast charge. A szkoda bo samsungowego z serii telefonu nie naładują z pełną mocą (12.5W / 15W)
Jeszcze jedna sprawa: są często podrabiane więc nie ma sensu brać z innego źródła niż dystrybutor. Zwłaszcza P/N5200 bo podróbki nie obsłużą Fast Charge 2.0.
P5200 działa b. dobrze, ma wentylator i ładuje telefon (s20Fe) od 0 do 100% w ok. 2h15 min.
0 Like