Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy z Auto switch

(Temat utworzony: 19-02-2025 02:06 AM)
227 Wyświetlenia
Dalmian
First Poster
Opcje
Cześć! 
Mam ciekawy problem, przesiadłem się na buds 3 pro z buds 2 pro i zauważyłem że 3 przestały łączyć się z 2 urządzeniami naraz i jestem w 99% pewien że wcześniej byłem w stanie być połączony jednocześnie do laptopa jak i telefonu. 
Laptop book 3 pro 360 
Telefon S24 Ultra 
Oba urządzenia mają najnowsze aktualizacje, na telefonie Ui 6.1 
Z góry dzięki za pomoc czy pomysły 
image

image

image

image

image

0 Like
11 Odpowiedzi
xpromar
Voyager
Opcje
Jeśli chodzi Tobie o coś takiego że masz połączone z laptopem i telefonem, na laptopie słuchasz muzyki i w tym samym czasie rozmawiasz przez telefon, niestety tak to nie działa.
0 Like
Dalmian
First Poster
Opcje
Fizycznie nie łączy się z 2 urządzeniami, gdzie wcześniej mogły. Nie zmienia sie między nimi tylko rozłącza na jednym i łączy się z drugim. Mam pare innych rzeczy z multi pointem i nie mam takich problemów.
0 Like
xpromar
Voyager
Opcje
Hmmm... mam sony wh1000mx5 i mam połączone z tel i tabletem, jeśli słucham muzyki na tablecie i zadzwoni tel to zatrzymuje muzykę na tablecie i słyszę dźwięk dzwonka telefonu, kończe rozmowę i przełącza mi się na tablet o ile ten się nie wygasi bo wtedy trzeba odblokować i wcisnąć play.
0 Like
xpromar
Voyager
Opcje
Może rozparuj i sparuj ponownie te urządzenia. Z tymi buds3pro miałem jakieś dziwne akcje dlatego je zwróciłem.
0 Like
Dalmian
First Poster
Opcje
Dokładnie, i tak powinno być. Tutaj żeby z jednego przełączyć się na drugie urządzenie muszę manualnie odparować z jednego i sparować z drugim. Denerwujące
0 Like
Dalmian
First Poster
Opcje
Juz nawet reset robiłem i pisałem do samsunga bezpośrednio, nic.
0 Like
xpromar
Voyager
Opcje
Czekaj czekaj coś mi teraz świta że właśnie to mnie między innymi wkurzało. Może tak być w tych słuchawkach. Zaraz sprawdzę na sony jeszcze raz dla potwierdzenia, ale zdaje mi się że nie mają tego problemu.
0 Like
xpromar
Voyager
Opcje
Taaa oni na pewno pomogą 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
0 Like
Dalmian
First Poster
Opcje
U mnie w Jbl, w soundbarze creative i projektorze nie ma takich problemow i dziala poprawnie więc to konkretnie musi byc cos z oprogramowaniem lub słuchawkami ale nie widziałem żeby ktoś miał podobny problem 😔
0 Like