Mam ciekawy problem, przesiadłem się na buds 3 pro z buds 2 pro i zauważyłem że 3 przestały łączyć się z 2 urządzeniami naraz i jestem w 99% pewien że wcześniej byłem w stanie być połączony jednocześnie do laptopa jak i telefonu.
Laptop book 3 pro 360
Telefon S24 Ultra
Oba urządzenia mają najnowsze aktualizacje, na telefonie Ui 6.1
Jeśli chodzi Tobie o coś takiego że masz połączone z laptopem i telefonem, na laptopie słuchasz muzyki i w tym samym czasie rozmawiasz przez telefon, niestety tak to nie działa.
Fizycznie nie łączy się z 2 urządzeniami, gdzie wcześniej mogły. Nie zmienia sie między nimi tylko rozłącza na jednym i łączy się z drugim. Mam pare innych rzeczy z multi pointem i nie mam takich problemów.
Hmmm... mam sony wh1000mx5 i mam połączone z tel i tabletem, jeśli słucham muzyki na tablecie i zadzwoni tel to zatrzymuje muzykę na tablecie i słyszę dźwięk dzwonka telefonu, kończe rozmowę i przełącza mi się na tablet o ile ten się nie wygasi bo wtedy trzeba odblokować i wcisnąć play.
Dokładnie, i tak powinno być. Tutaj żeby z jednego przełączyć się na drugie urządzenie muszę manualnie odparować z jednego i sparować z drugim. Denerwujące
Czekaj czekaj coś mi teraz świta że właśnie to mnie między innymi wkurzało. Może tak być w tych słuchawkach. Zaraz sprawdzę na sony jeszcze raz dla potwierdzenia, ale zdaje mi się że nie mają tego problemu.
U mnie w Jbl, w soundbarze creative i projektorze nie ma takich problemow i dziala poprawnie więc to konkretnie musi byc cos z oprogramowaniem lub słuchawkami ale nie widziałem żeby ktoś miał podobny problem 😔