Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie świeci dioda powiadomień - Android 10

(Temat utworzony: 02-03-2020 07:48 PM)
3110 Wyświetlenia
ArekR79
Navigator
Opcje

Czy ktoś po aktualizacji S9 do Androida 10 ma problem z nieświeceniem diody powiadomień w przypadku nieodebranych połączeń i nieprzeczytanych wiadomości? W Androidzie 9 nie było z tym problemów.

40 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@ArekR79 przyjrzałeś się tematom na forum? Nie sądzę. Temat poruszany wielokrotnie. Wystarczyło dopisać się w już istniejących wątkach i jak inni zgłosić problem przez SM.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
ArekR79
Navigator
Opcje

Wybacz, ale nie znalazłem na forum takiego tematu dotyczącego S9 i Androida 10. To, że był taki temat dotyczacy Androida 9 nic nie znaczy, bo skąd można wiedzieć, że Samsung nie wprowadził nowego ustawienia dotyczącego diody powiadomień? Zanim zgłoszę problem w SM wolę zapytać na forum - w końcu od tego ono jest.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ArekR79, problem występuje po aktualizacji do systemu Android 10 na telefonach Galaxy S9, S9+ oraz Note9. Koniecznie zgłoś błąd w aplikacji Samsung Members.

ArekR79
Navigator
Opcje
@mirudo24 Dziękuję za konkretną odpowiedź. Zgłosiłem błąd na SM.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ArekR79, nie ma sprawy. Teraz trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać na poprawkę ze strony Samsunga.

0 Like
atisa0603
Pioneer
Opcje
@ArekR79
Mam ten sam problem z s9 od momentu zainstalowania androida 10.Dioda powiadomień też u mnie już nie sygnalizuje.A kupiłam s9 dla tego ,że zależało mi na tej funkcji. Oczywiście też problem zgłosiłam do SM.
Ich odpowiedź, że już inżynierowie nad tym problemem pracują.
Pozdrawiam
Facetos
Pathfinder
Opcje

U mnie po aktualizacji do androida 10 dioda powiadomień działa, ale informuje tylko o sms i mms ( slmiga na niebiesko), niestety nie działa w przypadku nieodebranych połączeń.  Problem oczywiście zgłosiłem przez SM.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@atisa0603@Facetos, najważniejsze, że zgłosiliście błąd przez Samsung Members. Trzymam kciuki za szybkie udostępnienie aktualizacji :winking-face:

atisa0603
Pioneer
Opcje
@mirudo24
Czekamy 😀.I znowu nastanie niebieskie światełko powiadomień.😜.
0 Like