Witam, mam takie pytanie. Gdy telefon jest zablokowany a niechcący przeciągnę nad nim rękę to automatycznie się on podświetla się. Zakładam, że... Wyświetl post
Custom List Message Item |
---|
Witam, mam takie pytanie. Gdy telefon jest zablokowany a niechcący przeciągnę nad nim rękę to automatycznie się on podświetla się. Zakładam, że... Wyświetl post |
Czy ktoś po aktualizacji S9 do Androida 10 ma problem z nieświeceniem diody powiadomień w przypadku nieodebranych połączeń i nieprzeczytanych... Wyświetl post U mnie na początku maja również się zaktualizował. Dioda świeci przy powiadomieniach o nie odebranyc... Wyświetl post |
Po pstatniej aktualizacji nie moge ani wejsc na poczte bo zaraz mnie wywala i tak samo teraz na messengerze probowalem otworzyc plik z pdf i tak... Wyświetl post @TOMI83 Wykonałeś po aktualizacji wipe cache partition lub reset do ustawień fabrycznych? Wyświetl post |
Samsung S9 od dwóch miesięcy nie ma poprawek bezpieczeństwa. https://doc.samsungmobile.com/SM-G965F/XEO/doc.html Dlaczego nikt nie podnosi tego... Wyświetl post |
Witam Korzystam z S9+ w połączeniu z Galaxy Watch, kiedy telefon działa bez połączenia z "zegarkiem" wszystko jest zgodnie z... Wyświetl post @DAMU, Nie ma sprawy Trzeba przyznać, że funkcja ta jest trochę ukryta. Kiedyś była widoczna od razu... Wyświetl post |
|
Cześć, W najbliższym czasie będę wymieniać kartę pamięci w telefonie na większą. Czy istnieje sprawdzona metoda skopiowania danych że... Wyświetl post @empe, Wystarczyć zwykłe przekopiowanie danych wraz z ukrytymi plikami i katalogami. Osobiście do ta... Wyświetl post |
Cześć, Czy jest możliwość wyłączenia w s9 ładowania bezprzewodowego? Chciałem zobaczyć jak będzie mi się sprawdzać uchwyt magnetyczny i... Wyświetl post |
Czy w aplikacji aparat da się wyłączyć dźwięk migawki w jakiś inny spsób niż poprzez wyciszenie wszystkich dzwięków systemowych? Pytam ponieważ,... Wyświetl post @Szewcu Jeśli już wspomniałeś kwestię w podejściu Huaweia do przepisów prawa to wiesz że taki „chińc... Wyświetl post |
Witam forumowiczów,mam taki - mam nadzieję typowy - problem związany z funkcjonowaniem radia bolero Skoda Octavia III, bluetooth i funkcji... Wyświetl post Google potwierdziło błąd w aplikacji Android Auto. Choć nie podali co było powodem błędów. Obiecali ... Wyświetl post |
Witam posiadam galaktyke S9+ i nie otrzymuje aktualizacji od 1 stycznia 2019 roku. Da się jakoś mi pomóc? Telefon jest w niemieckiej sieci... Wyświetl post Ja na chwilę obecną nie mam zbytnio czasu, ale jak się uspokoi sytuacja zdrowotna w naszym kraju, to... Wyświetl post |
Witam, zakupiłem telefon z drugiej ręki, który pochodzi z dystrybucji niemieckiej. I nie zwróciłem uwagi podczas zakupu, że na ekranie jest... Wyświetl post Dziękuję bardzo za pomoc. Czyli nic innego niż męczyć się z tym mi nie pozostaje 😕 Wyświetl post |
Witam. Nie wiem, czy temat był poruszny. Otóż mam pytanie - jak to jest z aplikkacją "Mój sejf"? Czy podczas przywracania... Wyświetl post |
Witam, mam w domu dwa identyczne S9, w jednym z nich zmienił się rodzaj wibracji dla powiadomień z messengera, wcześniej w obu była krótka... Wyświetl post @krassu Rozumiem. U mnie również występuje delikatna podwójna wibracja wiec to jest kwestia w aplika... Wyświetl post |
Witam. Jak w temacie... Po zaktualizowaniu funkcje etui przestały działać, min: blokowanie poprzez zamknięcie, odbieranie i rozłączanie polączeń,... Wyświetl post |
Witajcie. Jestem tu nowy. Mam Samsunga Galaxy s9 plus i potrzebuję porady co do zdjęć , a mianowicie jak ustawić znak wodny żeby istniał na każdym... Wyświetl post @malkowal Jeśli chodzi o telefon o trzeba sobie przejrzeć co jest dostępne w sklepie play, natomiast... Wyświetl post |
Mam pytanie bo mam Samsung s 9plus kupiony w Anglii i jeszcze nie dostałem aktualizacji do androida 10 A mieszkam w Polsce i nie wiem czy to... Wyświetl post |
Dzień Dobry, Każde wywołanie przez mnie połączenia rozpoczyna się przez głośnik. Bez znaczenia czy mam podłaczoną słuchawkę bluetooth. Czyli... Wyświetl post |
Witam. Czy ktoś podobnie jak ja oddając 4ty raz urządzenie do naprawy otrzymał informację l, że zamiast oddania nowego telefonu zgodnie z... Wyświetl post @majkus95, wymiana na nowy telefon przysługuje w momencie kiedy w okresie gwarancji dokonano trzech ... Wyświetl post |
Dzień dobry, po aktualizacja Androida do wersji 10 na moim Galaxy S9 przestał poprawnie działać czytnik odcisków palców. Wcześniej, przed... Wyświetl post @Gielda napisał(a): Czy wiadmo coś o koljnej aktualizacji dla Androida? Ile będzie trzeba czekać? Ak... Wyświetl post |